MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Ντίνο Εντλοβού στο {P}: «Θα μιλήσουμε στα πλέι οφς για το πρωτάθλημα» (video)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ο Ντίνο Εντλοβού παραχώρησε δηλώσεις στο protathlima.com μετά την μεγάλη νίκη της Ανόρθωσης στην Λευκωσία. Ο ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον σκοπό του σε κάθε παιχνίδι αλλά και για το ότι θα παλέψουν τον τίτλο μέχρι τέλους.

Advertisement

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ντίνο συγχαρητήρια για την νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα ντέρμπι στην Λευκωσία και ένας από τους βασικούς αντιπάλους για τον τίτλο.

Όπως είπα και στην περασμένη μου συνέντευξη είναι πολύ καλό για εμάς και η ανταμοιβή για τις περασμένες εβδομάδες. Νομίζω ότι είναι ευλογία δεδομένου ότι υπήρχε δυο εβδομάδες κενό και μας έδωσε την ευκαιρία, να δούμε πως παίζουν, τις αδυναμίες, τα πλεονεκτήματα και κτίσαμε στις αδυναμίες τους. Οι αδυναμίες τους, τα πλεονεκτήματα μας. Για αυτό κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι απόψε και πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα ντέρμπι και να παίρνουμε τις πιθανότητες μας να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία το πόσο θα τελειώσει ένας αγώνας φτάνει να νικήσουμε.

Μειώσατε την απόσταση σας από την κορυφή στους 2 βαθμούς. Τώρα είναι όλα ανοικτά για τον τίτλο.

Για εμάς δεν είναι να σκεφτόμαστε για τους  2 βαθμούς αλλά το πώς θα συλλέξουμε περισσότερους βαθμούς. Είμαστε 2 παιχνίδια πριν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και θέλουμε να μαζέψουμε το μέγιστο από αυτά τα παιχνίδια. Για τώρα είναι ανώφελο  να πούμε ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Αλλά για εμάς πρέπει να επικεντρωθούμε στην Ανόρθωση και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και θα μιλήσουμε στα πλέι οφς ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα.

Κάτι για την απόδοση σου στο παιχνίδι και για το τέρμα;

Δεν θα έλεγα για την δική μου απόδοση, δεν έπαιξα και τόσο πολύ. Όταν μπήκα στον αγώνα ήμασταν υπό την πίεση του 0-1 και βοήθησα την ομάδα να πιέσει σε κάθε δευτερόλεπτο στον αγώνα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν με ενδιαφέρει το πώς έπαιξα, αλλά το ότι σκόραρα και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Αυτός ήταν ο σκοπός μου.

Ο επόμενος αγώνας είναι με τον Άρη, φυσικά ο στόχος σας είναι η νίκη.

Φυσικά παίζουμε στην έδρα μας. Νομίζω ότι θα είναι γεμάτο το στάδιο όπως και σήμερα. Κτίσαμε την δυναμική για τα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι έχουμε το πάνω χέρι γιατί βάλουμε πολλή πίεση στο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα κτίσουμε σε αυτό. Είμαι 100% σίγουρος ότι αυτό που θέλουμε είναι οι 3 βαθμοί.

Κάτι για την Κύπρο που είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεσαι εδώ;

Νομίζω ότι είναι υπέροχη χώρα, οι άνθρωποι υποστηρίζουν πολύ το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είναι οι πιο θερμοί. Όλοι αγαπούν την ομάδα τους. Όταν η ομάδα είναι είτε στα καλά της ή όχι, όλοι «πεθαίνουν» για την ομάδα τους.

Κάτι για τους οπαδούς, ένα μήνυμα για αυτούς;

Θα ήθελα να τους πω ότι θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια αλλά τους λέω ότι περιμένω από τον εαυτό μου να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι αλλά εφόσον κερδίζει η ομάδα, αυτό έχει σημασία για εμένα. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα παλέψουμε ως το τέλος της χρονιάς.

Επιμέλεια και δηλώσεις: Μιχάλης Μιχαήλ

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3613815479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ36108183812
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement