MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός ξεκίνησε νωρίς! (Συνέντευξη Κ. Νικοδήμου & Αν. Χατζηχάννα)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Συνέντευξη στον Ανδρέα Παρασκευά

Advertisement

Συναρπαστικό παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι θα βρεθούν την Κυριακή το απόγευμα στο Λευκόθεο όπου η γυναικεία καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί στις 4:00 την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Κεραυνού.

Ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό από βαθμολογικής και όχι μόνο άποψης και για τις δύο ομάδες που έθεσαν πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά την πορεία τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι γαλαζοκίτρινες δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα αφού σε 3 αγώνες μετρούν δύο ήττες από ΑΕΛ και Απόλλωνα εκτός έδρας, κέρδισαν την ΕΝΑΔ εντός και θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στον Κεραυνό.

Από την άλλη οι Στροβολιώτισσες με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια οδηγούν την κούρσα του μαραθωνίου και πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία στο Λευκόθεο για να δώσουν συνέχεια στην αήττητη πορεία τους.

Φυσικά το ντέρμπι δεν μπορούσε να μην ξεκινήσει νωρίς και γι’ αυτό φρόντισαν η Κούλλα Νικοδήμου αρχηγός του ΑΠΟΕΛ και η Αντωνία Χατζηχάννα – Τύμβιου αρχηγός του Κεραυνού που δέχθηκαν να μιλήσουν στην ιστοσελίδα μας για τον πολύ σημαντικό αγώνα.

Αρχικά μας μίλησαν γενικά για τον αγώνα:

Κούλλα Νικοδήμου (ΑΠΟΕΛ): “Θεωρώ πως θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, το οποίο θα προσφέρει θέαμα σε όσους μπορέσουν και δώσουν το παρών τους στο Λευκόθεο. Προερχόμαστε από δύο ήττες σε 3 αγώνες, η διακοπή που είχαμε μας βοήθησε να βελτιώσουμε σημαντικά σημεία στο παιχνίδι μας και πιστεύω θα είμαστε έτοιμες για το μεγάλο παιχνίδι με τον Κεραυνό. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα και ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος” τόνισε αρχικά η Κούλλα Νικοδήμου.

Από την άλλη η Αντωνία Χατζηχάννα-Τύμβιου επεσήμανε από την πλευρά της: “Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Η νίκη που θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας στον θεσμό και να διατηρήσουμε την 1η προνομιούχο θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ψυχολογία είναι με το μέρος μας λόγω των αποτελεσμάτων που είχαμε μέχρι τώρα, βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Για την φετινή αγωνιστική χρονιά των ομάδων τους δήλωσαν:

Κούλλα Νικοδήμου (ΑΠΟΕΛ): “Φέτος προσπαθήσαμε να κάνουμε μια νέα προσπάθεια ώστε να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου μετά από πολλά χρόνια. Ενισχυθήκαμε σημαντικά και πιστεύω στην συνέχεια θα φανούν στο παρκέ οι δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Μετά από πολλά χρόνια έχουμε ξένες καλαθοσφαιρίστριες οι οποίες θα μας βοηθήσουν σημαντικά στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας ενώ ήρθαν και έμπειρες Κύπριες οι οποίες μας έδωσαν βάθος στον πάγκο. Παρόλο που δεν ξεκινήσαμε καλά, θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, είμαστε μια νέα ομάδα, με πολλές νέες καλαθοσφαιρίστριες οι οποίες διψούν για διακρίσεις. Το ντέρμπι με τον Κεραυνό είναι πολύ σημαντικό από ψυχολογικής και αγωνιστικής πλευράς και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε για να πάρουμε την ώθηση που χρειαζόμαστε ενόψει της συνέχειας”.

Αντωνία Χατζηχάννα – Τύμβιου (Κεραυνός): ” Φέτος θεωρώ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα από άλλες χρονιές. Αυτό φαίνεται μέσα από την ηρεμία που υπάρχει στον Κεραυνό, θέσαμε ψηλούς στόχους τόσο εμείς όσο και η Ανδρική ομάδα και δείχνουμε μέσα στο παρκέ πως είμαστε πλέον ώριμοι μπασκετικά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμες στο πρωτάθλημα και θεωρώ πως αυτό φαίνεται μέσα από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που είχαμε στον θεσμό. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον ίδιο ζήλο, την ίδια αποφασιστικότητα, το πάθος το οποίο θα μας οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου”.

Για το που θεωρούν πως θα κριθεί το ντέρμπι απάντησαν:

Κούλλα Νικοδήμου (ΑΠΟΕΛ): “Σαν ομάδα έχουμε το πλεονέκτημα στις θέσεις των γκαρντ όμως  μειονεκτούμε σε ύψος. Εάν μπορέσουμε να περιορίσουμε τις ψηλές του Κεραυνού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τότε θα έχουμε αρκετές ελπίδες να κατακτήσουμε τη νίκη. Η εμπειρία σε τέτοιους αγώνες είναι πολύ σημαντική και θεωρώ πως έχουμε καλαθοσφαιρίστριες αρκετά ικανές και έμπειρες από τέτοιους αγώνες για να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να βάλουμε πάθος, δύναμη στο παιχνίδι μας να έχουμε καλά τρεξίματα, να παίξουμε εξαιρετική άμυνα και κυρίως να είμαστε εύστοχες στις προσπάθειες μας. Έχουμε παίκτριες με έφεση στο σουτ και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε σε μεγάλο βαθμό εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Αντωνία Χατζηχάννα – Τύμβιου (Κεραυνός): “Σαν Κεραυνός βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάποια παιχνίδια έχουν ψηλότερο βαθμό δυσκολίας όπως το Κυριακάτικο με τον ΑΠΟΕΛ κάποια άλλα όχι. Ωστόσο ο στόχος παραμένει ο ίδιος, οι νίκες οι οποίες θα μας δώσουν την δυνατότητα να κρατηθούμε στην κορυφή του πίνακα μέχρι τα πλέι-οφ ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το πρωτάθλημα. Είναι γεγονός πως σαν ομάδα υπερτερούμε σε ύψος αυτό θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε όμως σε τέτοια παιχνίδια χρειάζονται και άλλα πράγματα να δείξεις στο παρκέ για να τα καταφέρεις. Θα πρέπει να έχεις πάθος, δύναμη, αποφασιστικότητα στις προσπάθειες σου αλλά κυρίως ηρεμία σε κρίσιμα σημεία του αγώνα για να μπορέσεις να κατακτήσεις τη νίκη. Έχουμε εμπιστοσύνη στις φετινές μας δυνατότητες, έχουμε ήδη προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα και εάν εφαρμόσουμε στο παρκέ όλα όσα μας είπε ο προπονητής μας θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το ροζ φύλλο του αγώνα”.

Τέλος δεν θα μπορούσαν οι δύο αρχηγοί να μην καλέσουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να απολαύσει ένα γυναικείο καλαθοσφαιρικό αγώνα:

Κούλλα Νικοδήμου (ΑΠΟΕΛ): “Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, έχουμε χιλιάδες κόσμου και είναι κρίμα να παίζουμε μόνες μας ένα ντέρμπι όπως αυτό με τον Κεραυνό. Η στήριξη του είναι σημαντική στη νέα προσπάθεια που κάνουμε. Το γυναικείο μπάσκετ δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από άλλα αθλήματα. Προσφέρει θέαμα, έχει πάθος, εντάσεις, δύναμη και πραγματικά αξίζει τον κόπο κάποιος να παρακολουθήσει ένα γυναικείο αγώνα καλαθόσφαιρας. Το ντέρμπι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να έρθουν και να δουν από κοντά ένα τέτοιο αγώνα και να απολαύσουν πραγματικά ένα μεγάλο παιχνίδι”.

Αντωνία Χατζηχάννα – Τύμβιου (Κεραυνός):  “Φέτος θέσαμε ψηλά τον πήχη. Θέλουμε το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμες για να τα καταφέρουμε. Οι αγώνες που δίνουμε είναι σε άδεια γήπεδα και το αυριανό παιχνίδι είναι πρόκληση για τους φίλους τους αθλήματος να έρθουν και να απολαύσουν ένα μεγάλο αγώνα. Και οι δύο ομάδες θα προσφέρουν θέαμα, είναι δύο τεράστια Σωματεία στο άθλημα της καλαθόσφαιρας και καλώ όλο τον κόσμο που μπορεί και λατρεύει την καλαθόσφαιρα να έρθει, να δει τον αγώνα και είμαι βέβαιη πως θα το χαρεί ιδιαίτερα”.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

[web_stories title="true" excerpt="false" author="false" date="false" archive_link="true" archive_link_label="" circle_size="150" sharp_corners="false" image_alignment="centre" number_of_columns="1" number_of_stories="5" order="DESC" orderby="post_date" view="carousel" /]

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement