MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

SUPERFOODS-ΠΑΣΠ Top Goal 11ης αγωνιστικής: «Ο επόμενος άμεσος στόχος μου η Εθνική ομάδα» (pics&video)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Έγινε η βράβευση του Κούλλη Παύλου από τον ΠΑΣΠ  για το SUPERFOODS – PASP Top Goal 11ης αγωνιστικής.

Advertisement

Στην κάμερα του protathlima.com μίλησε ο Κούλλης Πάυλου για το καλύτερο τέρμα της 11ης αγωνιστικής. Ο διεθνής Κύπριος μεσοεπιθετικός μας μίλησε για τους λόγους που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τους στόχους της Νέας Σαλαμίνας ενώ αναφέρθηκε και για το όνειρο της Εθνικής ομάδας.

Συγχαρητήρια Κούλλη για το πανέμορφο τέρμα που πέτυχες. Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζεις αυτό το βραβείο, πιο μήνυμα θέλεις να δώσεις στον κόσμο που σε ξανά ψήφισε;

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια, ευχαριστώ και τον κόσμο που με ψήφισε για δεύτερη φορά. Αυτό σίγουρα με ικανοποιεί και σύναμμα αυξάνει τις ευθύνες μου προς όλο τον κόσμο που με ψηφίζει και με επιλέγει. Ευελπιστώ στην συνέχεια θα έχουμε καλύτερα γκολ και επιτυχίες για την ομάδα μου».

Έχεις πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό πρώτο μισό. Τόσο σε γκολ τόσο σε απόδοση. Που οφείλεται αυτό, στην ομάδα σου που σε στηρίζει και σου έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σου;

«Σίγουρα αυτό το λέω συνεχώς. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με έφεραν στην ομάδα.

Είναι μια συλλογική προσπάθεια στο να πετυχαίνεις γκολ και να κάνεις καλή πορεία. Άρα θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου αλλά και το τεχνικό τιμ. Μια ομάδα αποτελείται από άτομα, ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη».

Η Νέα Σαλαμίνα μέχρι που μπορεί να φτάσει; Ο στόχος της Ευρώπης είναι ρεαλιστικός;

«Αρχικό στόχος της ομάδας ήταν το κάτι παραπάνω στην φετινή χρονιά και αυτό ήταν η εξάδα. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι η είσοδος μας στην εξάδα.  Αυτό ήταν ο διακαής πόθος της ομάδας, αν υπολογίσουμε τα μπάτζετ και την δυναμικότητα των ομάδων αυτό είναι το επόμενο βήμα για την Νέα Σαλαμίνα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

«Θεωρώ πως τον στόχο μας θα τον πετύχουμε, εύκολα ή δύσκολα. Τώρα αν μας ευνοήσουν κάποια αποτελέσματα και πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήρια αυτό θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Θεωρείς πως η μέχρι τώρα εμφανίσεις σου, αξίζει να πάρει μια κλήση για την Εθνική ομάδα; Σε ενδιαφέρει αυτή η προοπτική;

«Αυτή η προοπτική με ενδιαφέρει πολύ. Είναι ο επόμενος στόχος που έχω βάλει. Νομίζω αν πρέπει να κληθώ είναι λίγο υποκειμενικό.

Αλλά αν συμβεί αυτό θα με ευχαριστήσει πολύ και θα με ικανοποιήσει ιδιαίτερα και θα ανταμείψει τους κόπους που έχω κάνει αυτή την χρονιά. Είναι ένας στόχος που έχω θέσει και θέλω να τον πετύχω.

Είναι πολύ τιμητικό για εμένα και για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην Εθνική ομάδα και αν αυτό σκέφτονται όλοι, θα πάει μπροστά η Εθνική μας».

Τι συμβολίζει ο πανηγυρισμός σου με υψωμένα τα χέρια;

«Συμβολίζει το αρχικό όνομα της μέλλουσας γυναίκας μου. Είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά μου, τα τελευταία 10 χρόνια και θέλω να μοιράζομαι αυτή την επιτυχία μου μαζί της».

Αντώνης Κωνσταντινίδης

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3613815479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ36108183812
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement