MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«TOGETHER WE 2016 EVERYTHING»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Η Νέα Σαλαμίνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει του νέου χρόνου.

Advertisement

Αναλυτικά η επίσημη ανάρτηση:

Εν όψη της αλλαγής του έτους 2015 και της έλευσης του νέου χρόνου 2016 το ΔΣ της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου επιθυμεί να επικοινωνήσει με όλους τους φίλους και φίλες του σωματείου μας στην Κύπρο και το εξωτερικό αλλά και με όλο το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό.

Ευχόμαστε το 2016 να είναι έτος σύνεσης, ειρήνης και συνεργασίας σε όλο τον κόσμο έτσι που όλα τα κράτη με τους πολίτες τους να εργαστούμε με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί και μένουν άλυτα στην οικονομία και την αγορά εργασίας, την τρομοκρατία και τα επεμβατικά κτυπήματα στα εδάφη ανεξάρτητων κρατών, το μεταναστευτικό, την υγεία του καθενός από εμάς αλλά και του ίδιου μας του πλανήτη ο οποίος δέχεται συνεχή κτυπήματα στο όνομα της ανάπτυξης. Ειδικά στα αθλητικά ζητήματα που αφορούν το σωματείο μας θα θέλαμε, πιο συγκεκριμένα, να τονίσουμε τα ακόλουθα:

1. Το Δ.Σ του σωματείου μας πιστό στις διακηρύξεις του έχει θέσει εδώ και 3 χρόνια ως πρώτο και βασικό στόχο την επιβίωση και οικονομική εξυγίανση. Για αυτό συνειδητά λειτουργεί με χαμηλό προϋπολογισμό ο οποίος όμως με πολύ προσεκτικές κινήσεις σε πολλά επίπεδα έχει φέρει τη ποδοσφαιρική μας ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στην 6αδα του πρωταθλήματος. Ο στόχος αυτός θα συνεχιστεί και το 2016 έτσι που το σωματείο μας να συνεχίσει να δυναμώνει και να αποκτήσει στέρεες βάσεις στο ποδοσφαιρικό τοπίο.

2. Συγχαίρουμε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνική ηγεσία και παίκτες, για την συνολική παρουσία στις πρώτες 16 αγωνιστικές. Παρουσία που, κάτω από άλλες προϋποθέσεις θα έφερνε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή αλλά που, ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα και μέσα από τη σκληρή δουλειά, οδήγησε την ποδοσφαιρική μας ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες και βαθμολογική συγκομιδή η οποία συγκρίνεται με μερικά από τα καλύτερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας του σωματείου μας . Ο στόχος της εισόδου στην πρώτη 6άδα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για την επίτευξη αυτού του στόχου θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

3. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον υπέροχο ερυθρόλευκο κόσμο που ανταποκρίνεται συνεχώς στο κάλεσμα των καιρών, στηρίζοντας με θέρμη αλλά και με αθλητοπρέπεια τις προσπάθειες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας τόσο στο στάδιο Αμμόχωστος αλλά και όλους τους εκτός έδρας αγώνες. Ας κάνουμε το σύνθημα μας ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ, καθημερινή πράξη.

4. Η 68χρονη ιστορία της Νέας Σαλαμίνας είναι γεμάτη από κατατρεγμούς και κτυπήματα κάτω από την μέση την ίδια στιγμή που εμείς προσπαθούμε πάντα να τιμήσουμε το «Ευ αγωνίζεσθε». Ευελπιστούμε ότι όλα τα σωματεία θα συμμετάσχουν μαζί μας στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος σε μια ευγενή άμιλλα και συναγωνισμό. Ας κριθούν όλα στους αθλητικούς χώρους.

5. Είμαστε σίγουροι ότι η αρμόδια ομοσπονδία της ΚΟΠ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ομαλή εξέλιξη του πρωταθλήματος, την απονομή δικαιοσύνης μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και την ακριβοδίκαιη λειτουργία της διαιτησίας προς όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Οι πρόσφατες εξελίξεις αποτελούν σοβαρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Για τον λόγο αυτό χαιρετίζουμε τις προσπάθειες τους προέδρου της ΚΟΠ κ. Κ. Κουτσοκούμνη και δηλώνουμε παρών στις προσπάθειες για ένα όμορφο, επιτυχημένο και αθλητικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

6. Τέλος, απευθύνουμε εγκάρδιο αθλητικό χαιρετισμό προς ολόκληρο το φίλαθλο κοινό και το αθλητικό οικοδόμημα του τόπου. Ευχόμαστε όπως το 2016 είναι η χρονιά ειρήνης και επανένωσης του τόπου μας και επιστροφής του σωματείου μας στην φυσιολογική του έδρα, την Αμμόχωστο. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τα φίλα διαγωνιζόμενα σωματεία σε ποδόσφαιρο και πετόσφαιρα σε μια ελεύθερη και επανενωμένη Αμμόχωστο. Το ίδιο ευχόμαστε και για όλα τα υπόλοιπα προσφυγικά σωματεία της Κύπρου μας.

Ευχόμαστε και πάλι σε όλους ένα επιτυχημένο, δημιουργικό, υγειές, ειρηνικό και ελεύθερο 2016.
TOGETHER WE CHANGE EVERYTHING.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ37128174511
ael ΑΕΛ
3714815509
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ37109183912
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3769222714
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement