MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Αθλητική σύμπραξη ανθρωπιάς!

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ο θεσμοθετημένος και επιτυχημένος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για 10η συνεχή χρονιά την Κυριακή 10 Απριλίου, έχει φέτος δυνατό χορηγό του την ΟΠΑΠ Κύπρου και μετονομάζεται σε ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ.

Advertisement

Πέρα όμως από την αξία της χορηγίας, με την εμπλοκή της ΟΠΑΠ, η φετινή διοργάνωση θα έχει μια άλλη κοινωνική αξία, αφού θα αποτελεί ουσιαστικά και μια διαδρομή στον τεράστιο αγώνα που καταβάλλει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για στήριξη του προγράμματος εξεύρεσης δοτών μυελού των οστών!

«Είναι μια αθλητική σύμπραξη ανθρωπιάς», είπε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, μιλώντας στη σχετική διάσκεψη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος. «Η συμμετοχή μας στον Μαραθώνιο, πέρα από την αναγνώριση της σημαντικότητας του ίδιου του αθλητικού γεγονότος, ευθυγραμμίζεται με τη διαχρονική και συνεπή στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου στο σύνολο της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα σε τομείς ευαίσθητους όπως η υγεία», τόνισε ο κύριος Αλετράρης, προσθέτοντας ότι: «Η έμπνευση να χρησιμοποιηθεί ο φετινός αγώνας ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ για να ενισχυθούν τα προγράμματα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, στέλει και το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι ευρύτερο και πλατύτερο κοινωνικό μέσο. Χαιρόμαστε που ο Μαραθώνιος θα αποτελέσει και μια διαδρομή ανθρωπιάς με τη στήριξη του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, στο πλευρό του οποίου η ΟΠΑΠ Κύπρου στέκεται με θέρμη εδώ και χρόνια».

Ο διευθυντής του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, κύριος Σπύρος Σπύρου μετέφερε τη χαρά όλων για το γεγονός ότι η διοργάνωση πολλαπλασιάζει την ωφελιμότητά της. «Πέραν της καθιέρωσης της εκδήλωσης ως τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου και της διεθνούς αναγνώρισης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, συνεπώς και της ανάλογης προβολής του τόπου μας στο εξωτερικό, ενδυναμώνουμε φέτος και την ανθρώπινη διάσταση του αθλητισμού, ενισχύοντας το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.» Ευχαρίστησε ιδιαίτερα την ΟΠΑΠ Κύπρου, τόσο για τη στήριξη στον Μαραθώνιο όσο και για την ευρύτερη προσφορά της στην κυπριακή κοινωνία.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος Δρ. Πόπη Κανάρη ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου και τους διοργανωτές του Μαραθωνίου για τη δημιουργική συνεργασία τους και τόνισε τη σημαντικότητα της ευαισθητοποίησης του κοινού, ιδιαίτερα των νέων, στο θέμα των δοτών μυελού των οστών, μέσω της μαζικότητας του αθλητισμού.

Την όλη προσπάθεια στηρίζει ο ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 κα Αντιγόνη Αθηαινίτη «Στηρίζοντας τον 10ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο ΑΝΤΕΝΝΑ  σκοπό έχει να επικοινωνήσει το μήνυμα της ζωής και της αγωνιστικότητας σε όλο τον κυπριακό λαό και όχι μόνο.» Παρότρυνε επίσης όλους όπως κάνουν την υπέρβαση και στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Με βάση αυτή την «αθλητική σύμπραξη ανθρωπιάς», το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα θα ενισχυθεί οικονομικά στην προσπάθεια για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία, με εισφορές στην ιστοσελίδα www.karaiskakio.org.cy  ή μέσω SMS. Ο κάθενας μπορεί να στηρίξει οικονομικά το Ίδρυμα, στέλνοντας μήνυμα στο 7060 γράφοντας KF 1 (για 1 ευρώ), KF 3 (για 3 ευρώ) ή KF 5 (για 5 ευρώ). Επίσης τόσο κατά την εκδήλωση, όσο και κατά τη διάρκεια των εγγραφών, θα μπορεί κάποιος να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών με την καινοτομική μέθοδο swab, όπου το δείγμα συλλέγεται με το σάλιο σε μια απλή διαδικασία.

ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ. Στις 10 Απριλίου, τρέχουμε με χαμόγελο, τρέχουμε για τη ζωή. 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ37128174511
ael ΑΕΛ
3714815509
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ37109183912
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3769222714
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement