MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 (Γάμος αλά Ελληνικά 2)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Από τις 7 AΠΡΙΛΙΟΥ στους κινηματογράφους Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός, Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα, ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Advertisement

Πρωταγωνιστούν:                 John Stamos

                                                John Corbett

Rita Wilson

Nia Vardalos

Mark Margolis

Lainie Kazan

Elena Kampouris

Alex Wolff

Andrea Martin

                            

                                                         

Σκηνοθέτης:                           Kirk Jones

 

Ποιός δεν θυμάται την οικογένεια Portokalos; Όσοι γελάσατε μαζί τους και τους

αγαπήσατε, ετοιμαστείτε να ξαναγελάσετε.

 

 

 

ΥΠΟΘΕΣΗ 

 

Δεκατρία χρόνια μετά το «Γάμος αλά Ελληνικά» η κινηματογραφική οικογένεια της Νια Βαρντάλος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και αναμένεται να είναι μια ξεκαρδιστική, κλεφτή ματιά στην ζωή και στα…ευτράπελα μιας οικογένειας Ελληνοαμερικανών.

 

Πιο θορυβώδης και πιο… ελληνική από ποτέ η ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 2» είναι γεγονός!

 

Η Τούλα, που την υποδύεται η Νία Βαρντάλος και ο Ίαν που τον ενσαρκώνει ο Τζον Κόρμπετ, επέστρεψαν και προσπαθούν να προετοιμάσουν την κόρη τους η οποία μεγάλωσε και φεύγει από τη αγκαλιά τους για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Κολέγιο. Όσα… ελληνικά μπερδέματα δεν άντεξε η Τούλα τώρα θα τα βρει μπροστά της από την κόρη της, γιατί στην ζωή όλα είναι δανεικά.  Ο πανικός αλά ελληνικά με τους Πορτοκάλος δεν έχουν τέλος…

 

Βέβαια υπάρχει και μία έκπληξη: Θα γίνει ακόμη ένας γάμος στην οικογένεια Πορτοκάλος. Το ζευγάρι προσπαθεί παράλληλα να λύσει τα προβλήματα γάμου που έχει ενώ ξαφνικά αποκαλύπτεται ένα μυστικό από το παρελθόν της οικογένειάς.

 

Στο κάστ συναντάμε τους ηθοποιούς που γνωρίσαμε από το πρώτο φιλμ ενώ προστέθηκε ο Τζον Σταμος. Την παραγωγή έχει αναλάβει ξανά η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σύζυγός του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Έχουν περάσει 14 σχεδόν χρόνια από τη μεγάλη επιτυχία του «Γάμος αλά ελληνικά» της Νία Βαρντάλος. Με προϋπολογισμό μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε τότε να γίνει παγκοσμίως μία από τις πιο πετυχημένες ανεξάρτητες ταινίες, φτάνοντας τα 369 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη. Ιθύνων νους και των δύο ταινιών είναι η Νία Βαρντάλος που μας εξηγεί γιατί άργησε τόσο πολύ το σίκουελ:

Ήταν δικό μου λάθος που η συνέχεια της ταινίας άργησε τόσο πολύ. Μου ζήτησαν αμέσως μετά την πρώτη ταινία να γράψω το σίκουελ, αλλά είπα όχι. Γιατί είχα γράψει ότι η Τούλα ήταν μαμά, και έκανα κι εγώ πραγματικά μεγάλες προσπάθειες για να γίνω μαμά. Τέλος καλό, όλα καλά. Έγινα μητέρα. Και να ‘μαστε στην πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο. Ήμουν από τις μητέρες που έκλαιγαν πολύ και νομίζω ότι ο κόσμος έκανε στην άκρη. Μια άλλη μάνα προσπαθώντας να με ηρεμήσει, μου είπε κάτι που με πανικόβαλε. Μου είπε: “Ηρέμησε. Σε 13 χρόνια, θα πάνε στο κολέγιο και θα μας αφήσουν”. Μου κόπηκε η ανάσα. Τότε συνειδητοποίησα ότι είχα μεταμορφωθεί σ’ αυτό που ήταν οι δικοί μου έλληνες καταπιεστικοί γονείς. Από εκεί μου γεννήθηκε η ιδέα για τη συνέχεια της ταινίας».

Σημειώνεται πως η Βαρντάλος κατάγεται από τα Καλάβρυτα, γεννήθηκε στον Καναδά αλλά δεν ξεχνά τις ελληνικές της ρίζες. Το καλοκαίρι που μας πέρασε επισκέφτηκε την Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του Τομ Χανκς.

 

 

 

 

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ37128174511
ael ΑΕΛ
3714815509
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ37109183912
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3769222714
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement