MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«Έτσι συμπεριφερόμαστε στο ΓΣΠ, να μας πουν στη Σαλαμίνα…»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Για αρκετά θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Advertisement

Για τη νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα:

«Το ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί και να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Τα πετύχαμε και τα δύο. Η ομάδα έδειξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πως ήθελε να επιβληθεί στο παιχνίδι. Σημειώσαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν σημαντικό. Θα έλεγα πως εμείς ήμασταν η ομάδα που οργάνωνε το παιχνίδι και απειλούσε. Μόνο από στημένες φάσεις είχαμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Βάτερμαν. Είναι μια νίκη που προσθέτει άλλους τρεις βαθμούς. Δεν έχουμε δεχθεί γκολ ακόμη που είναι σημαντικό».

Για τη σημασία της νίκης ενόψει της συνέχειας:

«Από την άποψη της ψυχολογίας, όλα είναι καλά. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με την Αστάνα. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στη πρεμιέρα του ευρωπαϊκού ομίλου. Η Αστάνα έρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος της, αλλά θα έρθει με απαιτήσεις. Θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη».

Για τη πρεμιέρα στον όμιλο:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, θα το χαρακτήριζα καθοριστικό. Υπάρχει ο Ολυμπιακός Πειραιώς και από εκεί και πέρα τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Αυτή τη φορά θέλουμε να ξεκινήσουμε διαφορετικά φέτος τη προσπάθεια μας, με νίκη. Κάθε νίκη που κάνεις μέσα στην έδρα σου μετρά διπλά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε πλήρως την έδρα μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Οι νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστές είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι στη διάθεση του Τόμας Κρίστιανσεν. Σήμερα υπήρχε προπόνηση σωματικής ενδυνάμωσης με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Αύριο είναι απογευματινή η προπόνηση και θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα μέχρι το παιχνίδι με την Αστάνα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού στην ομάδα. Είναι όλοι διαθέσιμοι».

Για τους νεοφερμένους:

«Η φυσική τους ετοιμότητα λειτούργησε ως τροχοπέδη ώστε να μην λειτουργήσουν όπως θα θέλαμε μέχρι στιγμής. Είδαμε όμως ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής να μπαίνουν κανονικά και να δείχνουν την αξία τους».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου:

«Είναι χαρά να βλέπεις Κύπριους ποδοσφαιριστές να εξελίσσονται. Ο Πιέρος, όπως και πολλοί άλλοι το ρόστερ, εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται».

Για τον κόσμο και τα πακέτα του Γιουρόπα Λιγκ:

«Σήμερα είναι η τελευταία αποκλειστική μέρα για τα πακέτα του Γιουρόπα Λιγκ και από αύριο αρχίζει η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για την Αστάνα. Σήμερα είναι καλή μέρα για κάποιο φίλο του ΑΠΟΕΛ να αγοράσει πακέτο, γιατί από αύριο όσα εισιτήρια αγοράζονται μεμονωμένα για το ματς με την Αστάνα., σημαίνει πως η θέση θα είναι καπαρωμένη. Μέχρι στιγμής πωλήθηκαν 10.000 πακέτα και από εκεί και πέρα περιμένουμε να έχουμε κόσμο των δυνατοτήτων του κόσμου του ΑΠΟΕΛ. Είναι ελκυστικό το πακέτο που προσφέρουμε και περιμένουμε όσο το δυνατό περισσότερο».

Για τον Γιαννιώτα:

«Δεν γνωρίζω αν έγινε κάποια άλλη καταγγελία πέραν από την υποτιθέμενη καταγγελία που έγινε. Όταν κάποιος κατηγορεί και μάλιστα δημοσία ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ενεργό μέρος της πρωταθλήτριας Κύπρου και της Εθνικής Ελλάδας, τότε είναι σε αυτόν που πρέπει να απευθυνθούμε για το τι εννοεί με αυτά που λέει. Είναι δυστύχημα που μια ομάδα προχωρεί σε καταγγελία για το τι λέει ο ένας και ο άλλος. Κανένας δεν ήρθε από τη Νέα Σαλαμίνα να στοιχειοθετήσει  και να μας πει τι έγινε. Υπόλογος πρέπει να είναι αυτός που κατηγορεί. Δεν ξέρω που το είδαν και τι συμβαίνει. Η συγκεκριμένη πολιτική μας ενοχλεί, όπως και η λέξη συμπεριφορά. Γίναμε μάρτυρες διαφόρων συμβάντων στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μας πει η Νέα Σαλαμίνα πως συμπεριφερόμαστε εμείς στους φιλοξενούμενους μας και ποια συμπεριφορά είχαμε εμείς. Ο λόγος τώρα είναι στη Νέα Σαλαμίνα, αυτοί να μας πουν για αυτά που λένε».

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ35128154411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ351210134610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3558222314
doksa ΔΟΞΑ 3574242513
Advertisement