MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«Στόχος η ασταμάτητη τροφοδότηση της πρώτης ομάδας»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Μια συνέντευξη του προπονητή της ομάδας U21 του Απόλλωνα, Σοφρώνη Αυγουστή, φιλοξενεί η ομάδα της Λεμεσού στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Advertisement

Αναλυτικά:

Το κοινοτικό γήπεδο Ερήμης επισκέφθηκε το www.apollon.com.cy το απόγευμα της Πέμπτης (15/09) για ναπαρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία της ομάδας των U-21 ενόψει του πολύ σημαντικού εκτός έδρας ντέρμπι μετην Ομόνοια. Ο τεχνικός της ομάδας μας Σοφρώνης Αυγουστή αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τους πράσινους τηςΛευκωσίας, αλλά για την πολύ σπουδαία από κάθε άποψης δουλειά που επιτελείτε στην εφηβική μας ομάδα.

Αναλυτικά η μίνι συνέντευξη του Σ.Αυγουστή:

Με ευρεία εντός έδρας νίκη ξεκινήσατε τις υποχρεώσεις σας το πρωτάθλημα. Ήταν αναμενόμενη;

Σίγουρα  ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ιδιαίτερα από την δική μας ομάδα. Οι κακές καιρικές συνθήκες επηρέασαν τουςποδοσφαιριστές μου, ωστόσο μέσα από σκληρή προσπάθεια κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πήραντη νίκη.

Ποια είναι η αγωνιστική φιλοσοφία σας;

Μου αρέσει η πειθαρχεία και το γνωρίζουν κι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.  Προσπαθώ να διατηρώ μια φιλική σχέση μαζίτους, όμως υπάρχουν και κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν μπορούν να τις ξεπεράσουν. Η δική μου φιλοσοφία είναι ηγρήγορη σκέψη και το πιο σημαντικό η κατοχή της μπάλας. Όταν έχεις την μπάλα δημιουργείς προβλήματα στον αντίπαλο, ενώ όταν την χάσουμε απαιτώ γρήγορη αντίδραση για να την ανακτήσουμε πρεσάροντας ψηλά τον αντίπαλο.

Τα καταφέρνουν οι ποδοσφαιριστές; Επειδή χρειάζεται να βρίσκονται σε ψηλό επίπεδο για να επιτευχθεί αυτό.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπαθούμε να δουλέψουμε αυτό το πλάνο, σίγουρα οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν τηννοοτροπία μου και τι θέλω από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.Δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι σήμερα από αυτούς.

Οι ακαδημίες μας είναι από τις πιο φημισμένες στη Κύπρο. Υπάρχει μέλλον;

Οι ακαδημίες μας είναι από τις καλύτερες στη Κύπρο αν όχι η καλύτερη, και μπορώ να πω ότι υπάρχουν οι ποδοσφαιριστέςπου θα παλέψουν για να ενσωματωθούν σύντομα στην πρώτη ομάδα. Βέβαια αυτό εξαρτάται από τις θυσίες τις οποίες είναιδιατιθέμενοι να κάνουν. Γιατί στο ποδόσφαιρο χωρίς θυσίες δεν μπορείς να  τα καταφέρεις.

Είναι συνειδητοποιημένοι γι αυτό οι ποδοσφαιριστές;

Ναι, πάρα πολύ.

Οι στόχοι της ομάδος μας;

Ο πρώτος στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές μας να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα. Πρέπει όμως να έχουμε και καλή ομάδαστο δικό μας πρωτάθλημα έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να γαλουχηθούν στην νοοτροπία της μεγάλης ομάδας η οποίαπάντα στοχεύει σε τίτλους και διακρίσεις.

Μέσα από τις νίκες βελτιώνονται και στο θέμα της νοοτροπίας οι ποδοσφαιριστές, σωστά;

Ναι από τη στιγμή που βρίσκονται στον Απόλλωνα θα πρέπει να αποκτήσουν την νοοτροπία του νικητή και πρωταθλητή. Τατελευταία χρόνια προσπαθούμε να τους την μεταδώσουμε και παρά το γεγονός ότι τερματίσαμε στην δεύτερη θέση νομίζωότι τα καταφέραμε να τους εμπεδώσουμε αυτή τη νοοτροπία.

Επόμενος αντίπαλος η Ομόνοια στη Λευκωσία.

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αγωνιζόμαστε κόντρα σ μια καλή ομάδα που δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τι θαπαρατάξει στο γήπεδο. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και εισερχόμενοι στο γήπεδο θα είμαστεέτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Στο πρώτο παιχνίδι παίζατε εντός έδρας. Ήρθε κόσμος;

Ναι, παρά το γεγονός ότι παίζαμε στις 14:00  το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο γήπεδο. Σιγά σιγά αυτή η ομάδα κατάφερε καιέκανε τους δικούς της οπαδούς που έρχονται και την παρακολουθούν γιατί αναγνωρίζουν ότι αποδίδει πολύ καλόποδόσφαιρο.

Φαντάζομαι ότι θέλετε τον κόσμο στο γήπεδο. Δεν σας προκαλούν περισσότερο άγχος ή πίεση. Ή κάποιος γονιός να σαςλέει να βάλετε τον γιο του και έτσι πράγματα που συμβαίνουν σε αυτές τις ηλικίες.

Σίγουρα τους θέλουμε. Αλλά αυτό που λέτε δεν υπάρχει. Είναι κομμάτι του προπονητή και εγώ αυτό που ζητώ από τουςγονείς είναι να μείνουν μακριά από τα παιδιά και την ομάδα. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα αδικηθεί κανείς. Αν αξίζει ναπροχωρήσει κάποιος θα προχωρήσει.

Τέλος τι μήνυμα στέλλετε στον κόσμο της ομάδας; Θα δουν κι άλλους μικρούς στη πρώτη ομάδα;

Στόχος είναι να στείλουμε όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές στη πρώτη ομάδα και γιατί όχι στη βασικήενδεκάδα. Το ρόστερ δεν είναι μεγάλο και ο λόγος είναι για να παίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές όσο πιο συχνά γίνεται καινα ετοιμαστούν όσο το δυνατό νωρίτερα.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΟΝΟΙΑ….

Με τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου η δράση τουΠρωταθλήματος Νέων U-21 Α’ Κατηγορίας.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

16:00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ε.Ν.ΘΟΙ ΚΑΤΩ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

16:00

ΠΑΦΟΣ F.C.

Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ

16:00

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

16:00

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

16:00

ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

16:00

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ

16:00

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ361210144610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3684242813
Advertisement