MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Το μεγαλύτερο λάθος του Κάρβερ…

Advertisement

Sponsored by quadcore

 

Advertisement

 

 

Του Γιώργου Νικολάου

Συζητιέται έντονα η αντίδραση του Τζον Κάρβερ μετά το τέλος του αγώνα με την Καρμιώτισσα, αφού ο Άγγλος τεχνικός έφυγε βιαστικός από την συνέντευξη τύπου, είπε τα δικά του και δεν δέχτηκε ερωτήσεις.

Δεν θα σταθώ  στο γεγονός ότι έφυγε, αν και προσωπικά το θεωρώ λάθος αφού υπήρχαν δημοσιογράφοι που ήθελαν να ρωτήσουν κάποια πράγματα που θα ήθελε να ακούσει ο κόσμος.

Θα σταθώ στην ατάκα που είπε μέσα από την σύντομη δήλωση του. Ο Άγγλος τεχνικός είπε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από την αντίδραση της ομάδας του και από το τελικό αποτέλεσμα.

Η απάντηση του κόουτς οφείλει να προβληματίσει περισσότερο την διοίκηση και εξηγούμε. Όταν μια ομάδα όπως είναι η Ομόνοια αγωνίζεται με μια άλλη ομάδα με την οποία έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους, μέσα στην έδρα της, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μόνο ένα.

Δεν επιτρέπεται για μια ομάδα του μεγέθους της Ομόνοιας να δέχεται δύο γκολ από μια αντίπαλο που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία και να πιέζεται για να δεχτεί και άλλα. Στο πρώτο μέρος έχασε ένα σωρό ευκαιρίες πριν σκοράρει η Καρμιώτισσα, ενώ είχε πέναλτι και άλλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.

Αρκετές φορές οι επιθετικοί της άφησαν εκτεθειμένους ορισμένους παίκτες των πρασίνων. Ναι η Ομόνοια αντέδρασε και σκόραρε. Αλλά δεν έκανε και το μεγάλο come back. Δεν έκανε μεγάλη εμφάνιση. Δεν γύρισε ντέρμπι! Γύρισε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κάνει δικό της από την αρχή.

Ουσιαστικά δεν έπρεπε να υπήρχε θέμα αντίδρασης. Η Ομόνοια φταίει που βρέθηκε σε θέση να πρέπει να γυρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι!

Ίσως ο Τζον Κάρβερ να μην έχει αναλογιστεί σε πόσο μεγάλη ομάδα έχει βρεθεί. Ίσως να το έχει καταλάβει ως ένα σημείο μόνο.  Κατανοητό να μην έχει αντιληφθεί πλήρως το που βρίσκεται αφού ήρθε από μια άλλη χώρα με άλλα δεδομένα. Δεν τον στήνουμε στον τοίχο για αυτό. Όφειλε όμως να πιάσει τον παλμό του κόσμου τις τελευταίες εβδομάδες και να αντιληφθεί πως μετά από τέτοια εμφάνιση δεν δίνεις και συγχαρητήρια. Κάνεις αυτοκριτική και κάνεις αναφορά στα λάθη. Σκύβεις το κεφάλι και λες θα τα διορθώσω. Μετά από μια δραματική νίκη με την Καρμιώτισσα δεν είσαι εντυπωσιασμένος για την αντίδραση…

Δεν κάνεις αναφορά σε εντυπωσιασμό όταν η εμφάνιση σου συνεχίζει να προβληματίζει  και έχεις δεχτεί 7 γκολ σε 5 αγώνες χωρίς ντέρμπι στο πρόγραμμα. Όταν δει κάποιος την βαθμολογία ίσως πει ότι δεν είναι κακή η συγκομιδή, αλλά αυτό είναι εκείνο που φαίνεται σε κάποιο που δεν έχει δει την εικόνα της ομάδας…

Δεν υπάρχει διάθεση να κάνουμε επίθεση στον συμπαθή Άγγλο κόουτς, αλλά ίσως να πρέπει να του εμπεδώσουν ακόμη περισσότερο το που βρίσκεται και πως λειτουργούν τα πράγματα. Γιατί αν νομίζει πως το ποσοστό των φίλων της Ομόνοιας που έμεινε χαρούμενο επειδή πήραν την νίκη είναι μεγάλο, τότε υπάρχει λανθασμένη αντίληψη για το τι εστί Ομονοιάτης…

Ο Ομονοιάτης θέλει πρώτα καλή εμφάνιση και μετά τα υπόλοιπα….

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ37128174511
ael ΑΕΛ
3714815509
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ37109183912
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3769222714
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement