MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάτμιντον από 15 μέχρι 18 Δεκεμβρίου

Advertisement

Sponsored by quadcore

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/12) η δημοσιογραφική διάσκεψη Τύπου για το Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Μπάτμιντον. Στο χώρο ήταν παρών αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού όπως και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, του Υπουργείου Παιδείας και φυσικά οι χορηγοί και συμπαραστάτες της Ομοσπονδίας.

Advertisement

Στην αρχή πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ευθύμιος Πολυδώρου καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους στην δημοσιογραφική διάσκεψη της ΚΟΜ.
«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη της ΚΟΜ, επ’ ευκαιρία του Ετήσιου Διεθνούς Τουρνουά Μπάτμιντον το οποίο διοργανώνεται και φέτος από τις 15 μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το Ετήσιο Διεθνές Τουρνουά αποτελεί την κορύφωση των αθλητικών δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου η ΚΟΜ συνεχώς εντείνει τις προσπάθειες της για την ποιοτική αναβάθμιση του, μέσα από την αύξηση των συμμετοχών, έτσι που αυτό να θεσμοθετηθεί και να καταξιωθεί στον ευρωπαϊκό χώρο. Την φετινή χρονιά έχουμε αυξημένη συμμετοχή τόσο σε αθλητές όσο και σε χώρες κάτι το οποίο μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Συγκεκριμένα στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 170 αθλητές ( 75 ξένοι και 95 κύπριοι) από 13 χώρες.

Μια πολύ σημαντική καινοτομία του φετινού διεθνούς τουρνουά, είναι ότι στις κατηγορίες Κ11, Κ13 και Κ15 οι αγώνες θα είναι με το σύστημα των ομίλων κάτι το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές για περισσότερους αγώνες και εμπειρίες.
Επιπρόσθετα η ΚΟΜ μέσα στα πλαίσια της προώθησης του αθλήματος του Μπάτμιντον στον τόπο μας θα φιλοξενήσει στο Διεθνές Τουρνουά, σε συνεργασία με το ΥΠ.Π.&Π, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή 15 και 16 Δεκεμβρίου 2016 αντίστοιχα, μαθητές από έξι δημοτικά σχολεία της Αγλαντζιάς, των Λατσιών, του Γερίου, του Καïμακλίου και του Ιδαλίου. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Μπάτμιντον. Τα έξοδα μετάβασης θα καλυφτούν εξ ολοκλήρου από την Ομοσπονδία.

Ευελπιστούμε ότι οι φίλοι του Μπάτμιντον θα απολαύσουν ένα εξαιρετικό τουρνουά τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά το οποίο θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τα δύο διεθνή τουρνουά τα οποία θα ακολουθήσουν το 2017 και συγκεκριμένα το Διεθνές Τουρνουά Κ19 τον Φεβρουάριο και το Διεθνές Τουρνουά Κ17 & YOUTH INTERNATIONAL τον Δεκέμβριο.
Πριν δώσω τον λόγο στον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Αντώνη Λαζάρου και του αθλητές οι οποίοι θα μας αναλύσουν τους στόχους τους, θα ήθελα να ευχαριστήσω,

Τον ΚΟΑ ο οποίος είναι ο διαχρονικά ο βασικός αιμοδότης της Ομοσπονδίας,
Τους Χορηγούς του Τουρνουά οι οποίοι μέσα από την οικονομική στήριξη τους μας δίνουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε την ΚΟΜ τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά, την ΟΠΑΠ Κύπρου, την εταιρεία PISSIS LTD, την εταιρεία HELLENIC TZILALIS, την εταιρεία HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES (THE) LTD, την εταιρεία KAPNOS AIRPORT SHUTTLE και την εταιρεία GREEN DOT,

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου για την παραχώρηση των αθλητικών του εγκαταστάσεων,
Τα τηλεοπτικά κανάλια καθώς και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, τα οποία καλύπτουν το Τουρνουά,
Τους Φίλους Δημοσιογράφους, από ένα ευρύ φάσμα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι οποίοι θα καλύψουν το τουρνουά,
Το ΥΠ.Π.&Π. για την αγαστή συνεργασία, για προώθηση του αθλήματος του Μπάτμιντον στον τόπο μας και

Τέλος θα ήταν παράληψη μου εάν δεν ευχαριστούσα τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία οι οποίοι αναλώνουν εθελοντικά τον περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο, σε καθημερινή βάση, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Ομοσπονδίας, το προσωπικό της ομοσπονδίας καθώς και τους υπόλοιπους εθελοντές, χωρίς την βοήθεια των οποίων θα ήταν αδύνατη επιτυχία του Διεθνούς Τουρνουά. Εύχομαι σε όλους τους διαγωνιζόμενους αθλητές καλή επιτυχία»!

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντώνης Λαζάρου, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο του Κυπριακού Μπάτμιντον. Ακολούθως μίλησαν δύο αθλητές της εθνικής μας, ο Γιώργος Ερωτοκρίτου και η Ιωάννα Πίσση. Οι δύο αθλητές με τα λεγόμενα του έδειξαν αφοσίωση στο άθλημα και πεισμωμένοι ότι αργά ή γρήγορα θα έρθουν και οι επιτυχίες.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, της Κυπριακή Ολυμπιακής Επιτροπής όπως και οι χορηγοί, στέλλοντας το δικό τους μήνυμα.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement