MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Εθνικός: «ΧαΧα(τ)-Τρικ»! (video)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ανακοίνωση αναφορικά με το παιχνίδι με την Ομόνοια εξέδωσε ο Εθνικός ο οποίος αναφέρεται και στις διαιτητικές αποφάσεις.

Advertisement

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση:

Σε ένα δραματικό παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, η ομάδα μας δεν κατάφερε να φύγει με βαθμολογικό όφελος – για πολλούς και διάφορους λόγους – παρόλο που για ακόμη μια φορά προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ. Τα δύο τέρματα των Ζελάγια στο 8’ και Κατσαράβα στο 67’ δεν ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας υπερτερούσε της Ομόνοιας χάρις στην ομαδικότητα, την ετοιμότητα και το σωστό πλάνο της, καθώς και τις εξαιρετικές αποκρούσεις του Μπογκατίνοφ. Παρόλη τη πίεση της Ομόνοιας η ομάδα μας είχε τις λύσεις για να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με αντεπίθεση, και μετά από διαδοχικές ευκαιρίες, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Εντούτοις, η Ομόνοια κατάφερε μέσα σε 4 λεπτά με χατ-τρικ του Ντάρμπισαϊαρ να ανατρέψει τα δεδομένα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ σε 3-2. Συγκεκριμένα, στο 71΄μετά από σπρώξιμο στον Κατσαράβα η Ομόνοια μείωσε σε 1-2. Το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει όπως θα αντιλαμβανόταν ο μέσος λογικός άνθρωπος που παρακολουθούσε το παιχνίδι. Προφανώς κάποιοι ξέχασαν ότι ζούμε σε μία εποχή όπου, δυστυχώς ή ευτυχώς, υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

Δυστυχώς ούτε και στη συνέχεια το θυμήθηκαν…

Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ φαίνεται ξεκάθαρα να είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που πατά στην μικρή περιοχή την ώρα που χτυπιέται η μπάλα. Η φάση αυτή ξεκίνησε από ένα ανύπαρκτο φάουλ που δώθηκε υπέρ της Ομόνοιας. Είναι παράξενο που ο διαιτητής άφησε αρκετά αλλα σκληρά μαρκαρίσματα ατιμώρητα και εφηύρε παράβαση στο συγκεκριμένο φάουλ. Kαι στο τρίτο γκολ της Ομόνοιας ο Άγγλος επιθετικός ήταν «οριακά» μπροστά… αλλά ποιος νοιάζεται αφού για κάποιο λόγο μόνο στον Κατσαράβα στο 29’ λειτούργησε το οριακά, αλλα εις βάρος μας. Με αυτό τον τρόπο, η Ομόνοια κατάφερε «οριακά» να γυρίσει το παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως για ακόμα ένα παιχνίδι (έχουμε πια σταματήσει να μετράμε πόσα) η ομάδα μας διεκδίκησε πέναλτι στο 85΄ χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πως να το κάνει άλλωστε αφού ούτε στα highlights δεν είδαμε αυτές τις αμφισβητούμενες φάσεις.Αμφισβητούμενη ήταν και η φάση με τον Χατζηβασίλη στο 89’.

Άλλη μια αμφησβητούμενη φάση με την οποία κανένας δεν ασχολήθηκε ήταν αυτή του Ντοβπνια στο 44’ ο οποίος δέχθηκε αγκωνιά μπροστά στα μάτια του διαιτητή, με τον Ντόβπνια να αιμορραγεί.

Πολλα ακούσαμε και διαβάσαμε μετά τον χθεσινό αγώνα με κάποιους να παρερμηνεύουν τα λόγια του προπονητή μας και να αναρωτιούνται ακόμα κατά πόσο είναι τυχαίο το γεγονός πως η ομάδα μας σε κάποιους αγώνες χάνει την νίκη μέσα από τα χέρια της ενώ προηγείται στο σκορ. Θα θέλαμε να τους ενημερώςουμε πως μόνο τυχαίο δεν είναι.

Τυχαίο θα μπορούσε άλλωστε να είναι ότι το χθεσινό ήταν το δεύτερο παιχνίδι υπό την επίβλεψη του κυρίου Νεοκλέους στο οποίο η ομάδα μας προηγείτο με 2-0 και στο τέλος έχασε. Και είμαστε σίγουροι πως αυτοί που αναρωτιούνται είναι αυτοί που δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας μας αλλά σχολιάζουν αυθαίρετα.

Είναι αναμφισβήτητο ότι κι εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας. Αυτό είναι όμως δουλειά δική μας την οποία σίγουρα θα αναλάβουμε. Θα θέλαμε επίσης να σημειώσουμε ότι τα παράπονά μας αυτά μας δεν έχουν ουδεμία σχέση με την Ομόνοια. Είναι η πεπατημένη που ακολουθήθηκε τους τελευταίους αγώνες με την Σαλαμίνα, τον Απόλλωνα, την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Εξάλλου η Ομόνοια είναι η πρώτη που βροντοφώναξε εναντίον της διαιτησίας αυτή τη σεζόν και πολύ καλά έκανε.

Είχαμε πει και στο παρελθόν πως όσο προσπαθούν θα προσπαθούμε… Θα θέλαμε όμως να το διορθώσουμε … Όσο προσπαθούν, εμείς θα προσπαθούμε ακόμη περισσότερο.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ361210144610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3684242813
Advertisement