MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Όλα στο ΜΗΔΕΝ! Στις 19 Απριλίου θα λύσουν τις διαφορές τους… (pics)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Στο 0-0 έμειναν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα πλαίσια των προημιτελικών του κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν ξεκάθαρα καλύτερη. Στο δεύτερο μέρος το ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ενώ ακολούθησαν 18 λεπτά χωρίς φάση. Το παιχνίδι ανέβασε ρυθμό στο τελευταίο 10λεπτό χωρίς ωστόσο να μας χαρίσει κάποιο γκολ.

Advertisement

Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό της 19ης Απριλίου στο Τσίρειο.

Πρώτη απειλή με Μαύρου

Στο 10ο λεπτό είχαμε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα, όταν ο νεαρός Μαύρου βρέθηκε σε πλάγια θέση εντός της περιοχής και επιχείρησε το σουτ, με τον Πάρντο όμως να είναι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει . Να σημειώσουμε πως μέχρι αυτό το σημείο το θέαμα ήταν μέτριο χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Στο 14ο λεπτό ένα γύρισμα του Σοάρες θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στον Ρομό, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Σουτ με Σοάρες και Γεωργιάδη

Η επόμενη καλή ευκαιρία ήταν και πάλι για την ΑΕΛ, με τον Σοάρες να κάνει το σουτ στο 18ο λεπτό και τον Πάρντο να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 19ο λεπτό ο Γεωργιάδης βρήκε τον χώρο και έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Καλύτερη η ΑΕΛ, δυσκολευόταν το ΑΠΟΕΛ

Γενικά η ΑΕΛ έδειχνε να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί με περισσότερη ευκολία τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, ενώ το ΑΠΟΕΛ έδειχνε πως δυσκολευόταν να πιάσει ρυθμό, δείχνοντας πως είχε σημαντικά προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού του.

Η πρώτη του ΑΠΟΕΛ

Άξιο αναφοράς πως το πρώτο σουτ από πλευράς ΑΠΟΕΛ ήρθε στο 31΄από τον Μοράις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν τέτοιο που να απειλήσει τον Ρομό, αφού έφυγε αρκετά εκτός εστίας. Το ΑΠΟΕΛ έχασε την πρώτη του  σημαντική ευκαιρία στο 32΄όταν ο Ρόμο έκανε κακή έξοδο σε σέντρα του Μιλάνοφ, αλλά για καλή του τύχη ο Πιέρος που ακολουθούσε έπιασε μια άστοχη κεφαλιά.

Στο 35΄ο Μέσκα από κοντά δεν πρόλαβε να τελειώσει την φάση όπως θα ήθελε μετά από όμορφη σέντρα από τα δεξιά. Δυο λεπτά μετά ο Ρομό απέκρουσε εύκολα μια κεφαλιά του Πιέρου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννιώτα.

Στο 44΄ο Γιαμπερέ φάνηκε να σπρώχνει τον Μιτρέα μετά από σέντρα του Αϊρόσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο παίκτης της ΑΕΛ να βρεθεί στο έδαφος. Ο ρεφ Νικολάου θα έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα.

Στην επανάληψη

Στο 51΄ο Πιέρος έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Γιαννιώτα αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει βγάζοντας την μπάλα άουτ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μαύρου έκανε το σουτ η μπάλα κάπου κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 55΄μια έξυπνη κομπίνα των παικτών του ΑΠΟΕΛ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μοράις έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ρομό να απομακρύνει σε κόρνερ.

Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν να δώσουν ένα καλύτερο ρυθμό στον αγώνα και να κυνηγήσουν το γκολ, ενώ μέχρι και το 70΄είχαμε δει αρκετές μάχες στην μεσαία γραμμή.

Φάση μετά από… αρκετή ώρα

Χρειάστηκαν σχεδόν 20 λεπτά , 18 συγκεκριμένα, για να δούμε την επόμενη φάση στο παιχνίδι, όταν ο Ντε Καμάργκο στο 73΄έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Βάντερ, αλλά ο Ρομό μάζεψε χωρίς καμία δυσκολία.

Έτοιμος ο Πάρντο

Στο 81ο λεπτό ήταν η σειρά της ΑΕΛ να απειλήσει με τον Σοάρες να πιάνει το σουτ από απόσταση και τον Πάρντο να κάνει σπουδαία επέμβαση και να κρατάει το μηδέν παθητικό. Στο επόμενο λεπτό ο Εμπεσίλιο ανάγκασε τον Λαφράνς να απομακρύνει σε κόρνερ μετά από επικίνδυνη μπαλιά στην περιοχή.

Ευκαιρία με Ντε Καμάργκο

Το ΑΠΟΕΛ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά απο τον Εμπεσίλιο, ο Ντε Καμάργκο έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε αφού κτύπησε σε σώματα αμυντικών της ΑΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μιλάνοφ, Γιαμπερέ, Ιωάννου, Αλεξάνδρου (78΄ Μπερτόλιο), Μοράις, Αρτυματάς (69΄ Εμπεσίλιο), Γιαννιώτας, Αλωνεύτης (56΄ Βάντερ), Ντε Καμάργκο, Σωτηρίου

ΑΕΛ: Ρομό, Αϊρόσα, Μιτρέα, Λαφράνς, Φορτούνα, Νικολάου, Σοάρες, Πίτι (88΄Σαβανέ), Μέσκα, Γεωργιάδης (66΄ Σάσι), Μαύρου (71΄ Αρουαμπαρένα)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Αριστείδης Χρίστου – Γιώργος Σάββα), 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Αναστασίου, Παρατηρητής Διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιαμπερέ / Φορτούνα, Λαφράνς, Πίτι.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement