MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Χ”Σάββα για όλα: Η πρόταση γάμου, ο σοβαρός τραυματισμός και η άνοδος! (video+pics)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Για την έκπληξη που έκανε στην σύντροφο του και όχι μόνο, μας μίλησε ο Χ”Σάββα.

Advertisement

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Χαλκάνωρα Ιδαλίου με αντίπαλο την Ξυλοτύμπου στο Δάλι, συνέβη μία πολύ ωραία στιγμή με τον  ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Δημήτρης Χ”Σάββα, να κάνει το… επόμενο βήμα στην ζωή του!

Ο επιθετικός της Δαλίτικης ομάδας πήρε την απόφαση ζωής, καθώς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρίζα σε μια όμορφη έκπληξη με την βοήθεια των συμπαικτών του.

13332715_10208623579814675_4559427716249531448_n

Ο επιθετικός του Χαλκάνορα, σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα μας, mikreskatigories.net και στον Παναγιώτη Βασιλείου, μίλησε για τον σκληρό τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν, όπου τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων από την 3η αγωνιστική μέχρι και σήμερα, την επίτευξη του στόχου της ομάδας που ήταν η άνοδος στην β΄ κατηγορία, καθώς και για τις προσωπικές του βλέψεις τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και γενικότερα στην προσωπική του ζωή.

Δημήτρη καταρχάς συγχαρητήρια τόσο για το επόμενο βήμα στη ζωή όσο και για την άνοδο. Πόσο καιρό είχες προγραμματισμένη αυτή την μεγάλη έκπληξη, με την οποία κάνεις το μεγάλο βήμα στην ζωή σου; Είχες καθόλου άγχος, μήπως και σε καταλάβει η σύντροφος σου;

«Την πρόταση την είχα σκεφτεί στο μυαλό μου εδώ και τρία χρόνια. Η σκηνοθεσία ήταν ακριβώς όπως την είχα στο μυαλό μου, αλλά οι συμπαίκτες μου με τον προπονητή μου με δικές τους ιδέες την έκαναν ακόμη πιο τέλεια. Δεν είχα άγχος αν θα το καταλάβει γιατί δεν έδειξα σε κανένα σημείο ότι είχα προορισμό την πρόταση γάμου ακόμα. Το άγχος μου ήταν να προλάβει ο αδερφός μου να μου την φέρει στο γήπεδο 15 λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι γιατί Σάββατο εργάζεται»!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πήρες το πολυπόθητο ναι, πως αισθάνεσαι βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο που έγινε ήδη viral;

«Βλέποντας το βίντεο συνειδητοποιώ και εγώ τι εντυπωσιακή πρόταση και πόσο τέλεια πήγαν όλα Περίμενα να αφήσει εντύπωση στον κόσμο, αλλά δεν περίμενα με τίποτα αυτή όλη τη διασημότητα που πήρε, που με κάνει να νιώθω πολύ χαρούμενος που της χάρισα μία πρόταση που της αξίζει πραγματικά».

Η πρόταση γάμου συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας στην β΄ κατηγορία και έγινε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Ήταν το ιδανικότερο σενάριο για σένα;

«Την πρόταση την σκεφτόμουνα πριν ένα μήνα για αυτό το παιχνίδι. Η πορεία της ομάδας και η άνοδος που ήδη είχε έρθει από την προηγούμενη  αγωνιστική βοήθησε στα μέγιστα στο να δώσουμε περισσότερη σημασία ακόμα και στην προπόνηση για την πρόταση»!

Δημήτρη ο γάμος πότε θα γίνει;

«Επειδή ξέρω ότι ανησυχείτε δεν ξέρουμε ακόμη ημερομηνία, αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό…»

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χατζησάββα μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν, είναι πανέτοιμος με το πέρας και της τελευταίας αγωνιστικής, να ξεκινήσει δυνατή προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Μία νέα ποδοσφαιρική σεζόν που θα βρει την ομάδα του Χαλκάνορα Ιδαλίου, στην β΄ κατηγορία, καθώς η φετινή χρονιά συνδυάστηκε με άνοδο για την Δαλίτικη ομάδα.

18109710_10211502650429641_1738107571_n

Ο 27χρονος φορ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Δόξα Κατωκοπιάς με κόουτς τον Πάμπο Χριστοδούλου, στη συνέχεια μεταπήδησε στο ΘΟΪ Λακατάμιας, ακολούθως φόρεσε την φανέλα της Ελπίδα Αστρομερίτη, ομάδα του χωριού στο οποίο μεγάλωσε, ακολούθησε ο Ηρακλής Γερολάκκου, ξανά στην Ελπίδα Αστρομερίτη για δύο χρόνια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Χαλκάνορα, στον οποίο είναι μέλος εδώ και δύο χρόνια!

xatz

Πέραν της φετινής ατυχέστατης χρονιάς για τον Δημήτρη Χατζησάββα, που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν, τις προηγούμενες είχε συχνή επαφή με τα δίχτυα.

Με 15 γκολ τελείωσε την περσινή σεζόν ο Χ¨ Σάββα, με 21 την προπέρσινη, ενώ τη σεζόν 13-14, είχε τρυπήσει 16 φορές τα αντίπαλα δίχτυα!

Φέτος αγωνίστηκε μόνο σε τρία παιχνίδια, πριν το σοβαρό τραυματισμό του, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα γκολ!

di

Δημήτρη η φετινή σεζόν είναι πανηγυρική για την ομάδα του Χαλκάνορα, η οποία επιστρέφει στην β΄ κατηγορία. Μία χρονιά όμως με μεγάλες δυσκολίες για εσένα, που έμεινες για μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων…

«Η άνοδος είναι απόλυτη δικαίωση για όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας που έδωσαν τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος. Άφησα τελευταία την διοίκηση για να τους ευχαριστήσω προσωπικά γιατί εκτός από το ότι ήταν κοντά στους παίκτες για τον μεγάλο στόχο ήταν δίπλα μου σε όλα, σχετικά με τον τραυματισμό μου. Δεν με εγκατέλειψαν σε κανένα στάδιο του τραυματισμού μου, ούτε και της θεραπείας μου, αντίθετα ήταν δίπλα μου, με στήριζαν και ακόμα το κάνουν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φυσιοθεραπευτές Έκτορας Κωνσταντίνουν και Χάρη Χαραλάμπους που με απίστευτο ζήλο και επαγγελματισμό με επαναφέρουν στο 100%. Εγώ ήμουν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς, γιατί μόνο στα πρώτα τρία παιχνίδια ήμουν εντός γηπέδου. Χαιρόμουν πραγματικά για αυτό που έβλεπα από τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο και από τον τρόπο μου με αντιμετώπιζαν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου, αφού με έκαναν να νιώθω ότι και εγώ βοηθώ με την παρουσία μου».

Την δεδομένη χρονική στιγμή που μιλάμε πως αισθάνεσαι; Είσαι έτοιμος για την επιστροφή σου στα γήπεδα; Θα σε βλέπουμε με την φανέλα του Χαλκάνορα και τη νέα σεζόν;

«Επιτέλους τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και σχεδόν 100% έτοιμος για να ξεκινήσω την καινούργια χρονιά όπου τον πρώτο λόγο τον έχει ο Χαλκάνορας, όπου και θέλω να συνεχίσω για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να συνεχίσω για να κρατήσουμε τον Χαλκάνορα εκεί που πρέπει να ανήκει»!

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

ΑΚΡΙΤΑΣΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣΕΝΑΔ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣΕΝΠΕ.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥΠ.Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ-ΟΝΗΣΙΛΟΣΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29 ΜΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣΠΕΓΕΙΑ 2014Π.Ο. ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ 2006

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3613815479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ36108183812
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement