MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Η Carlsberg δεξιώθηκε τους Αθλητικούς Συντάκτες

Advertisement

Sponsored by quadcore

Μέσα σ’ ένα ευχάριστο οικογενειακό περιβάλλον , η φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, όπως και κάθε χρόνο, δεξιώθηκε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Αθλητικού Συντάκτη την μεγάλη οικογένεια των αθλητικογράφων, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στους κήπους της Carlsberg στο Δάλι. Ήταν μια δροσερή ανάπαυλα, στη κάψα του καλοκαιριού, όπου οι αθλητικοί συντάκτες είχαν  την ευκαιρία να τα πουν χαλαρά, χωρίς άγχος και να απολαύσουν εκλεκτή απαλή Ελληνική μουσική, εύγεστα Κυπριακά εδέσματα  και  δροσερή μπύρα Carlsberg.

Advertisement

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Προέδρος του ΚΟΑ  κ.Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής  του ΚΟΑ Φίλιππος Σοφοκλέους, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς, ο πρόεδρος της ΕΣΚ κ. Γιώργος Φράγκος, ο πρόεδρος της ΕΑΚ, κ. Παναγιώτης Φελούκας, ο πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας κ. Πέπης Ιακώβου, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου κ. Χρίστος Νικολαΐδης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ κ. Σπύρος Νεοφυτικής,  αθλητικογράφοι μέλη της ΕΑΚ και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg και οικοδεσπότης της βραδιάς Αντρέας Σμυρίλλης, καλωσόρισε τα εορτάζοντα μέλη της ΕΑΚ και διαβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του προέδρου τους Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, Δρα Φώτου Φωτιάδη, ο οποίος απουσίασε  από την εκδήλωση λόγω ασθενείας και  συγχάρηκε τους αθλητικούς συντάκτες για το έργο που επιτελούν στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Αναφέρθηκε στην μακρόχρονη αγαστή συνεργασία μεταξύ Carlsberg και ΕΑΚ και στην πολυετή προσφορά της Carlsberg στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο μέσω του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg, εμπνευστής του οποίου είναι ο πρόεδρος του Ομίλου΄΄Φώτος Φωτιάδης΄΄, Δρ. Φώτος Φωτιάδης. Είπε χαρακτηριστικά: « η ανάδειξη του ΄΄Καλυτέρου Ποδοσφαιριστή του μήνα΄΄, έχει σαν στόχο να δώσει τα σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με ήθος και αθλητοπρέπεια, να δημιουργεί πρότυπα σωστής αγωνιστικής συμπεριφοράς και παράδειγμα προς μίμηση και να ανεβάζει το επίπεδο του αθλητισμού μας.

Το Έπαθλο ενηλικιώθηκε υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του αείμνηστου Πατριάρχη του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Πάμπου Αβρααμίδη, ο οποίος το καθιέρωσε στην συνείδηση του Κύπριου φίλαθλου σαν θεσμό. Παραλαμβάνοντας την σκυτάλη από τον προκάτοχο μου, αείμνηστο Πάμπο, πιστεύω πως έβαλα και εγώ το μικρό μου λιθαράκι στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανέλιξη του,  έτσι που σήμερα να θεωρείται, ο μακροβιότερος, δημοφιλέστερος και πλέον αναγνωρίσιμος αθλητικός θεσμός της Κύπρου, με σημαντική προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία», κατέληξε.

Ακολούθως, σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Αντρέας Σμυρίλλης, ανακοίνωσε την αφυπηρέτηση του, μετά από 33 χρόνια παραγωγικής παρουσίας στη Carlsberg και τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης.

Απευθυνόμενος στους αθλητικούς συντάκτες ανάφερε: «Φέτος συμπληρώνονται  33 χρόνια από τότε που πρωτογνωριστήκαμε. Μέσα σ΄αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε και αναπτύξαμε μια ειλικρινή ανθρώπινη σχέση και φιλία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είχα την τιμή και τη χαρά, να γνωρίσω  αξιόλογα μέλη της ΕΑΚ, εκπροσώπους των ΜΜΕ, ανθρώπους του αθλητισμού και άλλους συνεργάτες, τους οποίους όταν θα συναντώ στο μέλλον θα έχω  πολλές αναμνήσεις να μοιραστώ μαζί τους.

Η  αποψινή βραδιά έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα. Είναι η τελευταία βραδιά που σας υποδέχομαι στον χώρο αυτό σαν οικοδεσπότης  υπό την ιδιότητα του Δ/ντη Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg. Τέλος του χρόνου αφυπηρετώ κα παραδίδω την σκυτάλη. Από τώρα και στο εξής θα ανακαλώ στη μνήμη μου, τις όμορφες ανθρώπινες στιγμές που μοιραστήκαμε  μαζί. Τις συζητήσεις και τις ανησυχίες μας  για το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο!

Μέσα σ΄αυτά τα 33 χρόνια, πιστεύω πως εργάστηκα με ανιδιοτέλεια,  χωρίς να επιδιώξω το  προσωπικό όφελος. Αγάπησα με πάθος το αντικείμενο με το οποίο ασχολήθηκα και αποχωρώ ικανοποιημένος ότι έχω επιτελέσει το έργο μου με επιτυχία.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ομίλου μας, Δρα Φωτο Φωτιάδη και Διευθύνοντες  Σύμβουλους κκ Παύλο Φωτιάδη και Αλέξη Φωτιάδη, που μου εμπιστεύτηκαν το νευραλγικό πόστο του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων. Πιστεύω πως ανταποκρίθηκα στο μέγιστο βαθμό στις προσδοκίες τους και συνέβαλα και εγώ στο μεγαλείο της Carlsberg και του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

Ιδιαιτέρες ευχαριστίες εκφράζω προς όλους τους διατελέσαντες προέδρους και μέλη των ΔΣ της ΕΑΚ, στον νυν  πρόεδρο, αγαπητό φίλο, Παναγιώτη Φελλούκα και τους συνεργάτες  του στο ΔΣ της ΕΑΚ, καθώς και όλους τους φίλους αθλητικογράφους και τα ΜΜΕ για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ για την φιλία  και την συμπαράσταση  που μου που προσφέρατε και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει   και στο μέλλον. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και αμοιβαία και η  φιλία αληθινή».

Ο Αντρέας Σμυρίλλης, ευχαρίστησε επίσης τους εκπροσώπους των σωματείων και των υπευθύνων των γηπέδων, για την συνεργασία και την βοήθεια που του προσφέραν όλα αυτά τα χρόνια,  καθώς και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα για την προβολή που έδωσαν στο έπαθλο και όλες τις άλλες εκδηλώσεις της Carlsberg και του του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης.

O πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης ,συνεχάρη την Carlsberg για την καθιέρωση της διοργάνωσης της εκδήλωσης σαν ετήσιο θεσμό και ευχαρίστησε την εταιρεία και τον Όμιλο  Φώτος Φωτιάδης, για την μακρόχρονη και ουσιαστική στήριξη που παρέχουν στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου γενικότερα.

Απευθυνόμενος στους αθλητικούς συντάκτες ανάφερε:  « o αθλητικός συντάκτης παίζει το δικό του ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Έχει θέση και άποψη και ουσιαστικά τροχοδρομεί μια ξεχωριστή πορεία. Ο ΚΟΑ, ως ο Ανώτατος Αθλητικός Φορέας της Κύπρου, έχει στενή και άριστη συνεργασία με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, πάνω σε όλους τους τομείς.

Με την ευκαιρία της επετειακής μέρας των Αθλητικών Συντακτών, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θέλει να σας διαβεβαιώσει ακόμη μια φορά ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό σας για κάθε βοήθεια».

Και συνέχισε: «Η σημερινή βραδιά είναι ξεχωριστή και για ένα εκλεκτό μας φίλο. Τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg  Αντρέα Σμυρίλλη, ο οποίος μετά από 33 χρόνια ευδόκιμης παρουσίας αφυπηρετεί. Ο Αντρέας Σμυρίλλης ο φίλος και συνοδοιπόρος μας στον Αθλητισμό, που η συμβολή και η συμμετοχή του στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας ήταν και σημαντική και πολυδιάστατη. Από τη θέση του στη Carlsberg και ακολουθώντας τ’ αχνάρια του προκατόχου του, του αείμνηστου Πάμπου Αβρααμίδη, ο Αντρέας Σμυρίλλης, επέκτεινε τη στήριξη και βοήθεια της εταιρείας προς όλο το φάσμα του Κυπριακού Αθλητισμού. Αγαπητέ Αντρέα, σου ευχόμαστε κάθε καλό και σε ευχαριστούμε για την προσφορά και συνεισφορά σου στον Κυπριακό Αθλητισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη φίλαθλο εταιρεία Carlsberg, για τη διοργάνωση της αποψινής ωραίας τελετής. Η διαχρονική στήριξη του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης στον Κυπριακό Αθλητισμό, είναι στοιχείο που ενθαρρύνει και επικροτεί ο ΚΟΑ. Η αναγκαιότητα στήριξης του αθλητισμού μας από τον ιδιωτικό τομέα, είναι αποδεκτό και εκτιμητέο, σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Αθλητισμό.

Τα συγχαρητήρια μας στη  Carlsberg και σε όλους τους αθλητικούς συντάκτες για την αποψινή εκδήλωση», κατέληξε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΑΚ, Παναγιώτης Φελλούκας, ευχαρίστησε τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης για την διαχρονική στήριξη που προσφέρει στην ΕΑΚ, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και αναφέρθηκε στις ηθικές αξίες, πάνω στις οποίες στηρίζονται οι ειλικρινείς και αδελφικές σχέσεις, ΕΑΚ και Carlsberg.

Ακολούθως, μίλησε για τον άνθρωπο και επαγγελματία Αντρέα Σμυρίλλη και εξήρε την προσωπικότητα και  τον  χαρακτήρα του και την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία και τον κάλεσε  να παραμείνει στις επάλξεις, γιατί έχει πολλά ακόμη  να προσφέρει. « για μας ο Αντρέας Σμυρίλλης ήταν, είναι και θα είναι, ένας πραγματικός φίλος.  Θα είναι πάντα μαζί μας, σε όλες τις εκδηλώσεις τις ΕΑΚ. Η πρόσκληση είναι ανοικτή αγαπητέ φίλε.  Σε ευχαριστούμε για την ειλικρινή  και την έμπρακτη προσφορά  αγάπης και στηριξής, στην οικογένεια της ΕΑΚ, στον αθλητισμό και την φιλανθρωπία. Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια».

Ακολούθως, ο Παναγιώτης Φελλούκας απένειμε στον Αντρέα Σμυρίλλη ένα εικόνισμα της Παναγίας, με την ευχή να τον προσέχει, να του δίνει δύναμη και υγεία για να συνεχίσει την προσφορά του.

Τον Αντρέα Σμυρίλλη τίμησε επίσης με αναμνηστική πλακέτα και ο ΠΑΣΠ, δια του προέδρου του, Σπύρου Νεοφυτίδη.

Στο δικό του χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, κ Γιώργος Φράγκος,  ευχαρίστησε την Carlsberg και τον Όμιλο Φωτιάδη, για την συνεχή συμπαράσταση που προσφέρουν  στον δημοσιογραφικό κόσμο, τον αθλητισμό και την κοινωνία. Μίλησε και τον Αντρέα Σμυρίλλη και εξήρε την προσφορά του στην Ένωση Συντακτών Κύπρου και την ΕΑΚ. «Ο Αντρέας Σμυρίλλης   αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Carlsberg. Πάντοτε πρόθυμος  να ανταποκριθεί στα κελεύσματα της δημοσιογραφικής οικογένειας και να εκπροσωπήσει επάξια την εταιρεία του, σε όλες τις κοινωνικές, αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις», είπε.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε η απονομή του Επάθλου Carlsberg, στον ΄΄Καλύτερο Ποδοσφαιριστή΄΄ Μαΐου 2017, Ισμαήλ Σάσσι της ΑΕΛ, στην απουσία του οποίου, το έπαθλο παρέλαβε εκ μέρους του, ο Διευθυντής της ΑΕΛ, καθώς και η επίδοση της επιταγής, αξίας 1000 ευρώ,  στην αντιπρόεδρο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ΄΄ , κα Δένα Αχιλλέως.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και εννεαμελής αντιπροσωπεία Τουρκοκυπρίων αθλητικών συντακτών.

Ακολούθησε η κλήρωση του εισιτηρίου για τον αθλητικογράφο που θα συνοδεύσει μια  από τις τέσσερες  μας ομάδες, Απόλλων, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στις προσεχείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το οποίο κέρδισε ο Στέλιος Χαραλάμπους. Κληρώσεις με πλούσια δώρα Carlsberg έγιναν και για όλους τους παρευρισκόμενους. Επίσης ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης επέδωσε την ετήσια χορηγία της Carlsberg στον πρόεδρο  της ΕΑΚ Παναγιώτη Φελλούκα.

 

Πριν, από το άνοιγμα του μπουφέ, ο πρόεδρος της ΕΑΚ, απένειμε αναμνηστικό δώρο, στον αφυπηρετήσαντα τον περασμένο Μάρτιο 2017,  υπεύθυνο του εστιατορίου της Carlsberg, Παναγιώτη Τσιάκκιρο, για το υπέροχο μενού  και τις περιποιήσεις που πρόσφερε στους αθλητικούς συντάκτες , στο πλαίσιο της εκδήλωσης, για περισσότερο από 20 χρόνια.

Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά,  ο αθλητικογράφος του ΡΙΚ, Αχιλλέας Γεωργιάδης, ενώ την ευθύνη της φωτογραφικής κάλυψης είχε ο αειθαλής Φωτορεπόρτερ, Πάμπος Σαββίδης.

Η βραδιά  έκλεισε με πλούσιο μπουφέ όπου τα εύγεστα και εκλεκτά εδέσματα που παρουσίασε ο νέος «chef» της Carlsberg, Κούλλης Γεωργιάδης και το επιτελείο του, σε συνδυασμό με την απολαυστική, δροσερή μπύρα Carlsberg, άφησαν όλους τους συνδαιτυμόνες πλήρως ικανοποιημένους.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3613815479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ36108183812
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement