MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«Κίνηση για επιθετικό… θα κερδίσουμε την υπόθεση Σόουζα»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Για τον Λούκας Σόουζα αλλά και για το θέμα της ενίσχυσης της ΑΕΛ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 104.0 ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Θεόδωρος Αντωνίου.

Advertisement

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό παιχνίδι με Σεντ Τζόζεφς:

«Κρατάμε τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισε το παιχνίδι η ομάδα, αυτό ήταν το ζητούμενο, θέλαμε να μπουν από την αρχή οι παίκτες μας και να αποζημιώσουν τους οπαδούς που ήρθαν μέσα στη ζέστη να μας στηρίξουν. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη παρουσία όλων των παικτών, θεωρούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τους τέσσερις Κύπριους που βρήκαν δίχτυα:

«Μας χαροποιεί αφάνταστα. Η ομάδα χρησιμοποίησε αρκετούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν μπορεί να μην βλέπει αυτή την προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά. Έδειξαν ότι μπορούν, υπάρχει χώρος και για αυτούς για να μπουν με τον σωστό τρόπο, την κατάλληλη στιγμή και να προσφέρουν».

Για τον Ντάνι Μπενίτεθ:

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ένα μικρό μέρος του ταλέντου του το έδειξε χθες, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι όταν μπήκε ως αλλαγή έκανε κάποια πράγματα που ήταν αξιοπρόσεκτα. Έχουμε όμως και άλλους ποδοσφαιριστές πολύ καλούς. Είμαστε σε σωστό δρόμο να κτίσουμε ένα ρόστερ που θα έχει βάθος και θα αντέξει στην πρωταγωνιστική πορεία που θέλουμε να κάνουμε».

Για την Πρόγκρες:

«Την έχει παρακολουθήσει ο προπονητής μας. Δεν έχουν ποδοσφαιριστές αστέρια αλλά είναι πολύ συμπαγής, ο ένας παίζει για τον άλλο και αυτό είναι το στοιχείο που τους έδωσε την πρόκριση. Δεν υπάρχει κανένα θέμα υποτίμησης, πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός. Θεωρώ αν είμαστε όπως πρέπει να με την συμπαράσταση του κόσμου, θα τα καταφέρουμε να προκριθούμε. Σήμερα θα κατατεθεί η λίστα για τον β΄ προκριματικό γύρο».

Για το ταξίδι στο Λουξεμβούργο:

«Αν δεν γίνει ναυλωμένη πτήση το ταξίδι θα είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να ναυλώσουμε πτήση για να μην βασανιστεί η ομάδα, να μην ταλαιπωρηθεί και να μην σπάσει η αποστολή. Θέλουμε 100 ΑΕΛιστες για να έρθουν μαζί μας, σήμερα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, το κόστος δεν είναι τόσο ψηλό. Αν προσπαθεί κάποιος από μόνος του να βρει πτήσεις και να τις συνδυάσει, δεν πρόκειται να βρει την τιμή των 500 ευρώ που του προσφέρει η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του εισιτηρίου του αγώνα. Είναι στον «αέρα» ακόμη το πόσα εισιτήρια θα μας δώσουν για το παιχνίδι».

Για τον Γουίλερ:

«Θέλω και δημόσια να τον καλωσορίσω στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε για να προσφέρει σε βάθος χρόνου στην ομάδα. Είναι μια μεταγραφή που έγινε με πολύ χαμηλό κόστος, πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες του, έχει ενσωματωθεί ήδη στην προετοιμασία».

Για την ενίσχυση:

«Δεν ήρθε ο ποδοσφαιριστής που προορίζαμε για την επίθεση, είναι πιθανό να κάνουμε άλλη μια μεταγραφή για την επίθεση».

Για τον Σόουζα:

«Τώρα που ανακοινώθηκε ξεκινούν οι διαδικασίες για να πάρουμε την υπόθεση στα αρμόδια σώματα για να εκδικαστεί. Δεν υπάρχει καμία εκδίκαση της υπόθεσης, τώρα θα ξεκινήσει το κομμάτι αυτό και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα κερδίσουμε άλλη μια νομική μάχη».

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ361210144610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3684242813
Advertisement