MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Louis Hotels: Δυναμική παρουσία στην διεθνή έκθεση World Travel Market 2017 στο Λονδίνο

Advertisement

Sponsored by quadcore

H Louis Hotels ήταν και φέτος παρούσα στο μεγάλο ραντεβού της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, λαμβάνοντας μέρος για ακόμη μία φορά στη διεθνή τουριστική έκθεση «World Travel Market – WTM», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 6 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2017, στο Λονδίνο.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Louis Hotels συμμετείχε με το δικό της περίπτερο μεταξύ των stands της Κύπρου και της Ελλάδας, αναδεικνύοντας έτσι την παρουσία της και στις δύο χώρες και ενισχύοντας την προβολή του υψηλού επιπέδου φιλοξενίας των δύο κρατών. Η εταιρεία παρουσίασε τα τελευταία νέα της και τις διεθνείς τάσεις, προβάλλοντας παράλληλα τις αναβαθμίσεις των ξενοδοχειακών μονάδων της, με το νέο Louis Paphos Breeze, που θα ανοίξει τις πύλες του τον Μάιο του 2018 στην Πάφο, να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Μάλιστα, η Louis Hotels μετέφερε εικονικά τους επισκέπτες της έκθεσης στα ξενοδοχεία της, μέσα από τη συσκευή Virtual Reality, με το πρωτοποριακό Exp 360. Έτσι, όλοι απόλαυσαν μια ξενάγηση στους χώρους των ξενοδοχείων Louis Phaethon Beach Hotel, Althea Kalamies, Royal Apollonia, St Elias Resort, The King Jason, Louis Paphos Breeze και Hilton Park Hotel Nicosia.

Για άλλη μια χρονιά, η Louis Hotels βραβεύτηκε από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στον κόσμο για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στην τουριστική βιομηχανία. Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία The King Jason στον Πρωταρά και The King Jason στην Πάφο απέσπασαν βραβείο Gold Award στην κατηγορία – «First Choice Premier», ενώ το ξενοδοχείο Family Life Kerkyra Golf στην Κέρκυρα βραβεύτηκε στην κατηγορία «Best TUI Family Life Resorts Accommodation» και το ξενοδοχείο St Elias Resort στον Πρωταρά πήρε βραβείο στην κατηγορία  «First Choice Favorites» από τον οργανισμό TUI. Επιπλέον, εννέα από τα ξενοδοχεία της Louis Hotels έχουν επιτύχει την υψηλότερη πιστοποίηση και απέσπασαν το βραβείο Gold Travelife Award στον τομέα της τουριστικής βιωσιμότητας.

Τα 24 ξενοδοχεία της Louis Hotels προσφέρουν σε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες κάθε χρόνο σε Κύπρο και Ελλάδα μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας. Παράλληλα, εστιάζουν στην ανάπτυξη και την καινοτομία με μια αναζωογονημένη εμφάνιση, συμβάλλοντας συνεχώς στη διατήρηση και ανάπτυξη του προφίλ της Νοτιοανατολικής Μεσογείου ως τουριστικός προορισμός,

Ο κ. Ιάσων Περδίος, Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Hotels δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωρίζεται η μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τοπική αυθεντικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια στους πελάτες μας. Τίποτα από όλα όσα έχουμε πετύχει δεν θα ήταν δυνατό εάν δεν είχαμε δίπλα μας τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω αυτή τη δουλειά και παρέχουν μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες των ξενοδοχείων μας».

Η έκθεση World Travel Market, στην οποία και φέτος πήρε μέρος η Louis Hotels, προσφέρει την ευκαιρία για συζητήσεις θεμάτων, τάσεων και καινοτομιών στον τουριστικό κλάδο, αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών, φιλοξενώντας περισσότερους από 5.000 εκθέτες από 180 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες της Louis Hotels μπορείτε να βρείτε εδώ www.louishotels.com.

 

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ξενοδοχειακούς ομίλους της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου και των ελληνικών νησιών, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στις 13.000 κλίνες, απασχολώντας 3.500 καταρτισμένους εργαζόμενους και έχοντας ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 130 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια η Louis Hotels έχει επενδύσει σημαντικά ποσά σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και στο καινοτομικό μοντέλο του ultra all inclusive, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εικόνας των χωρών ως ποιοτικών προορισμών αλλά και στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος τους. Ανήκει στον Όμιλο Louis.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ35128154411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ351210134610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3558222314
doksa ΔΟΞΑ 3574242513
Advertisement