MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Μεγάλη επιτυχία το πάρτυ ρεβεγιόν της Megabet Plus

Advertisement

Sponsored by quadcore

Πλούσιο θέαμα, πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα πρόσφερε η Megabet Plus στο προσωπικό, τους πράκτορες και όλους τους συνεργάτες της στο στο πάρτι ρεβεγιόν της που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου, προσφέροντας πλούσιο θέμα.

Advertisement

Το ρεβεγιόν δεν είχε μόνο διασκεδαστικό ύφος αλλά και φιλανθρωπικό αφού έγινε έκθεση με πίνακες του Ανδρέα Ιωαννίδη για την οικονομική ενίσχυση του ταμείου για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων.

Πέραν των 700 καλεσμένων γέμισαν την αίθουσα του “Κτήμα Μακένζυ” ενώ προσωπικότητες του πολιτικού, αθλητικού, κοσμικού και εκκλησιαστικού χώρου τίμησαν με την παρουσία τους.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε την Διεύθυνση της Εταιρείας για την προσφορά της στην κοινωνία και στο χώρο του αθλητισμού.

Το παρών τους έδωσαν, επίσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ, Γιώργος Προκοπίου, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας, εκ της Διεύθυνσης της Λέσχης Ιπποδρομιών οι Γιώργος Χατζημηνάς, Χρίστος Πετρούτσιος, ο Αρχιμανδρίτης εκ Ναζαρέτ πάτερ Αντρέας και ο πρόεδρος της εκκλησιαστικής επιτροπής Δρομολαξιάς, η Δικηγόρος και ο συντονιστής του Σύνδεσμο Εταιρειών Στοιχημάτων Κύπρου, Χριστιανά Μάρκου και Γιώργος Χατζηγιάννης.

Οι Πρόεδροι και Διευθυντές των κορυφαίων συλλόγων στην Κύπρο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχαρίστησαν την εταιρεία για την έντονη προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού που υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ..

Σε μία φιλική ατμόσφαιρα οι πρόεδροι των ομάδων διασκέδασαν και συμμετείχαν στη καλλιτεχνική βραδιά ενώ ευχαρίστησαν την εταιρεία για τις χορηγίες. Ο Ανδρέας Παντελή εκπροσώπησε την ομάδα της Αμμοχώστου ενώ παρών ήταν και ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντώνης Δημητρίου. Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν οι Ο Αντώνης Τζιωνής (πρόεδρος Ομόνοιας), Σταύρος Δημοσθενους (Άρης), Άντυς Λόππας (Αλκή) και Αντρέας Λευκαρίτης (ΑΕΚ μπάσκετ), καθώς επίσης και ο διευθυντής της ΑΕΚ Αυξέντης Ευαγγέλου με το μέλος του Δ.Σ. Εύμαιο Ευθυμιάδη.

Ο Λάζαρος Φιλίππου, ο εκπρόσωπος της Megabet Plus ευχαρίστησε τους συνεργάτες και πράκτορες που όλοι μαζί σαν οικογένεια ανέβασαν την εταιρεία στην κορυφή καθιστώνας την την μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην με 161 αδειούχα πρακτορεία στοιχημάτων κλάσεως Α’. Πρόσθεσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με κορυφαίους συλλόγους επενδύοντας πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ δραστηριοποιείται σε κοινωνικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσα από χορηγίες και κοινωφελείς εκδηλώσεις.

Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε ο ηθοποιός Μανώλης Αναστασίου. Η βραδιά απογειώθηκε με τα τραγούδια της εντυπωσιακής Κατερίνας Στικούδη, και τους κορυφαίους Κύπριους τραγουδιστές, Σταύρο Κωνσταντίνου και Έλενα Ανδρέου, που διασκέδασαν και ξεσήκωσαν τους θαμώνες.

Την καλλιτεχνική βραδιά συμπλήρωσαν η σάτιρα του κωμικού Μιχάλη Κάκκουφα, οι “Magic Queens” με εντυπωσιακή επίδειξη χορού belly dance ενώ ο διεθνής φήμης ταχυδακτυλουργός Νικόλας Λιοτατής “μάγεψε” το κόσμο με μοναδικό σώου. Παρούσα ήταν και η γυναικεία ομάδα beach handball, Megabet Plus Ladiez.

Η Megabet Plus κλήρωσε πάρα πολλά δώρα στους συνεργάτες και πράκτορες της προσφέροντας δεκάδες τηλεοράσεις και ένα αυτοκίνητο.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement