MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

“Θα επιστρέψω για αυτούς που χάρηκαν” (Εμπιστεύτηκα λάθος άτομα)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Για την χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό και τον υποβιβασμό του Άρη μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Δημοσθένους στον Super Sport FM 104.0.

Advertisement

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό…

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό γιατί έδειξε ότι το πάλεψε σωστά. Είχαν μεγαλύτερο πάθος και τους έδωσα συγχαρητήρια. Υπάρχουν ομάδες που δίνουν εκατομμύρια σε Κύπρο και Ευρώπη, που δεν τα καταφέρνουμε. Δεν θα εγκαταλείψουμε. Θα το παλέψουμε του χρόνου για να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Η μόνη στεναχώρια που έχω είναι πως είχα λάθος ανθρώπους δίπλα μου. Αυτοί που προσπάθησαν να φτιάξουν την ομάδα δυστυχώς απέτυχαν. Τους πίστεψα, όμως δεν με δικαίωσαν».

Για τα άτομα που δεν τον δικαίωσαν…

«Μιλώ για προπονητές και ανθρώπους που ήταν κοντά μου στην ομάδα. Είχαμε αυτές τις αποτυχίες και είμαστε στη Β΄ Κατηγορία. Έγιναν λάθη στα ρόστερ, στους προπονητές, ενώ είχαμε και μια κακοτυχία. Αυτά θα με κάνουν πιο δυνατό. Ξέρω να μαθαίνω από τα λάθη μου. Του χρόνου η ομάδα θα χτιστεί πιο σωστά και πιο καλά για να ανεβούμε ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Η ευθύνη του προέδρου είναι γενική. Έδειξα τυφλή εμπιστοσύνη σε όλους και αυτό μας οδήγησε στη διαβάθμιση».

Για τον χθεσινό αγώνα…

«Η ομάδα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Ο Νίκος Παναγιώτου έκανε ότι μπορούσε. Απλά ο Ολυμπιακός μου θύμισε τον Άρη της πρώτης χρονιάς που ανέλαβα. Το ίδιο είχε και ο Ολυμπιακός φέτος, με χαμηλό μπάτζετ έκαναν ένα καλό ρόστερ. Ο Χρύσης Μιχαήλ με τα δεδομένα που είχε έφτιαξε μια πολύ καλή ομάδα, όμως δεν νομίζω να αντέξει ο Ολυμπιακός. Από τις ομάδες που είναι στο δεύτερο γκρουπ, θεωρητικά είναι ο πιο αδύναμος Το ίδιο θα ίσχυε και για την ομάδα μου, αν μπαίναμε στα πλέι οφ. Εμείς αξίζαμε να πάμε διαβάθμιση και εμείς πήγαμε».

Για την προσπάθεια που θα γίνει τη νέα χρονιά στη Β΄ Κατηγορία…

«Τώρα θα βγω πιο μπροστά».

Για τον Νίκο Παναγιώτου…

«Δεν έχουμε συζητήσει. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και θα πάμε να το παίξουμε κανονικά με αξιοπρέπεια. Θα καθίσουμε και θα μιλήσουμε. Μου αρέσει ο Νίκος Παναγιώτου και πολύ ευχαρίστως θα μείνει. Το μόνο που έγινε και δεν με νοιάζει είναι ότι είχα ανθρώπους που δεν ήταν καλοί συνεργάτες. Υπήρχαν πολλές κακές συγκυρίες. Όσο και αν προσπαθήσαμε ήταν αργά. Δεν τελειώνει η ζωή εδώ. Θα αναγεννηθούμε πιο δυνατοί. Όσα παιδιά αγαπάνε την ομάδα θα μείνουν. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια και εύχομαι αυτοί που χάρηκαν να τους βρούμε μπροστά τους. Δυστυχώς και άλλοι φίλοι από άλλα σωματεία και συνεργασίες, τον Άρη δεν τον ήθελαν στα πόδια τους».

Για τη διαιτησία…

«Εγώ δεν είπα τίποτα για τη διαιτησία. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Προσπάθησε να κρατήσει τον έλεγχο. Η ομάδα πήγε στη Β΄ Κταηγορία και υπήρχε αγανάκτηση. Υπήρχαν και κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις και έγιναν διαμαρτυρίες».

Για την ένταση που υπήρχε μετά το τέλος του αγώνα…

«Υπήρχε ένταση μέχρι που κατέβηκα κάτω. Μετά ήταν όλα μια χαρά. Οι διαιτητές έκαναν ότι μπορούσαν».

Για τις καταγγελίες του διαιτητή…

«Αν έγινε κάτι, θα πρέπει να ήταν στο γήπεδο. Δεν νομίζω να έκανε κανονική καταγγελία όπως ξέρουμε. Δεν υπήρχε κάτι κακό».

Ένα τελευταίο μήνυμα…

«Ο Άρης θα έρθει ξανά στην Α΄ Κατηγορία. Θα επιστρέψω μόνο για αυτούς, για κανένα άλλο».

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

ΑΚΡΙΤΑΣΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣΕΝΑΔ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣΕΝΠΕ.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥΠ.Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ-ΟΝΗΣΙΛΟΣΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29 ΜΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣΠΕΓΕΙΑ 2014Π.Ο. ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ 2006

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ35128154411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ351210134610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3558222314
doksa ΔΟΞΑ 3574242513
Advertisement