MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

ΑΠΟΨΗ: Διαλυμένη από μέσα, χάθηκε κάθε μέτρο

Advertisement

Sponsored by quadcore

Γράφει ο Γιώργος Νικολάου

Advertisement

Είναι πραγματικά εικόνα αποσύνθεσης αυτή που βγάζει η Ομόνοια το τελευταίο διάστημα, με το αποκορύφωμα να ήταν όλα όσα έγιναν χθες.

Για το αγωνιστικό δεν θέλω να αναφερθώ και πολύ σε αυτό το κομμάτι. Το πόσο τραγική ήταν η ομάδα είναι ολοφάνερο. Το τι έφταιξε αγωνιστικά, έχουμε μέρες μπροστά μας να το αναλύσουμε. Τα προβλήματα της Ομόνοιας όμως είναι πολύ βαθιά. Η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Και επειδή αρκετός κόσμος κάνει αναφορά στα διαιτητικά λάθη θα το θέσουμε απλά. Η ΑΕΚ νίκησε πανάξια. Όσο για τα λάθη (για τα οποία δεν φταίει η ΑΕΚ) και το πόσο επηρέασαν την Ομόνοια, θα το πάρουμε αλλιώς.

Ποιος να φωνάξει και να υπερασπιστεί αυτή την ομάδα που αδικήθηκε; Υπάρχει κάποιος άραγε που να έχει αυτό το κουράγιο; Αγωνιστικά η ομάδα δεν αφήνει δικαίωμα σε κανένα από την ομάδα να βγει και να φωνάξει για το δίκαιο του. Ορθώς λέμε εμείς, αλλά κρίμα για την Ομόνοια που δεν μπορεί κάποιος να υπερασπιστεί όπως του αξίζει αυτό το μεγάλο σωματείο. Ποια διοίκηση να βγει και να φωνάξει; Αυτή η οποία θα αποχωρήσει μέσα σε λίγες μέρες επειδή της ασκήθηκε τόση κριτική και αποδεδειγμένα απέτυχε; Το ότι οι εκλογές θα έρχονταν έτσι και αλλιώς είναι απλά συγκυριακό.

Μιλάμε για μια απίστευτη εικόνα διάλυσης. Μια ομάδα διαλυμένη από μέσα. Μια ομάδα η οποία έχει προβλήματα αγωνιστικά, ποιοτικά, οικονομικά, διοικητικά και πάει λέγοντας. Μια ομάδα που έχει πρόβλημα στα αποδυτήρια και όποιος το αρνείται αυτό λέει ψέματα. Η πειθαρχία έχει χαθεί εδώ και καιρό.

Παίκτες έχουν επεισόδια μεταξύ τους στην προπόνηση και δεν είναι η πρώτη φορά. Παίκτες βγαίνουν εκτός ομάδας και επιστρέφουν πίσω με απόφαση της διοίκησης, ο προπονητής αδειάζει την διοίκηση και μετά μετανιώνει μέσα από γραπτή του δήλωση. Ο ίδιος προπονητής δέχεται κριτική μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα από παίκτες του για τα όσα λέει!!! Αν είναι ποτέ δυνατό να συμβαίνει αυτό! Αν αυτό δεν είναι δείγμα του ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο στην Ομόνοια, τότε τι είναι;

Μάλιστα όλα αυτά την ίδια ώρα που είδαμε ότι πιο απίστευτο στις εξέδρες με τα ίδια μας τα μάτια. Κόσμος να τσακώνεται μεταξύ του σε έντονες συζητήσεις (ευτυχώς υπήρχαν ψυχραιμότεροι) γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις για θέματα που απασχολούν την ομάδα. Και προσέξτε. Τσακώνονταν για θέματα τα οποία είναι γνωστό ότι υπάρχουν διαφωνίες στις τάξεις των οπαδών, αλλά αυτές υπάρχουν και μεταξύ ανθρώπων μέσα στην ομάδα…

Η Ομόνοια έφτασε σε ώρα μηδέν. Και ακόμη ακούμε ανθρώπους να συζητούν αν θα συνεργαστούν στην διοίκηση γιατί έχουν διαφορετικές απόψεις για θέματα εταιρείας ή όχι κ.τ.λ. Εμείς κύριοι θα σας ρωτήσουμε ευθέως. Αν σας αρέσει αυτή η εικόνα τότε τραβηχτείτε πίσω. Μην ενωθείτε για το καλό της Ομόνοιας. Εξάλλου αν σας αρέσει αυτή η εικόνα εξαθλίωσης, αν δεν ενωθείτε θα συνεχίσει να υπάρχει.

Τώρα αν δεν σας αρέσει και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε τα βράδια, παραμερίστε τους εγωισμούς και ενωθείτε με καλή θέληση για να βάλετε επιτέλους αυτή την ομάδα σε σωστά μονοπάτια. Γιατί πραγματικά αυτή η εικόνα μόνο Ομόνοια δεν θυμίζει. Και δεν μιλάμε για το όνομα του σωματείου, αλλά και για την κυριολεκτική σημασία της λέξης.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement