MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Τοποθέτηση DIMCO (με αποδείξεις) για το τι ακριβώς έγινε με το φωτισμό στο Τσίρειο

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ο Μάρκος Ευριπίδου (Business Development της εταιρείας DIMCO PLC) με γραπτή του δήλωση επισημαίνει τι ισχύει με την προσφορά που δόθηκε για την αναβάθμιση του φωτισμού στο Τσίρειο.

Advertisement

Αναλυτικά:

  • Μετά από συνάντηση εκπροσώπων της εταιρείας DIMCO PLC , με τους υπευθύνους του Σταδίου, και μετά από συνεννόηση που είχα με τον κυρ. Κώστα Τσιγαρή πήγα στο Στάδιο, στις 20/12/2017 με σκοπό να μετρήσω τα φώτα και να δω από κοντά τις ανάγκες του Σταδίου. Όπως μου ζήτησε ο κυρ. Τσιγαρής ετοίμασα και του έστειλα μία προσφορά, με ημερομηνία 3/01/2018 με τιμές μονάδας για ένα προβολέα, ένα σποτ και ένα τετράγωνο πάνελ οροφής. Θα την προωθούσε στην επιτροπή/συμβούλιο και θα επανέρχονταν πίσω σε εμάς.
  • Μετά από πιέσεις και τηλεφωνήματα από εμάς, μας ενημέρωσαν ότι η προσφορά μας δεν ήταν σωστή (αυτά μας ζήτησαν) και ήθελαν μία ολοκληρωμένη προσφορά για αντικατάσταση των περισσότερων φωτιστικών μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του Σταδίου και των γραφείων με LED όπως και ξεχωριστή προσφορά με μετρήσεις για την ενίσχυση του φωτισμού εντός του αγωνιστικού χώρου (προβολείς)
  • Προσωπικά επισκέφθηκα 2 φορές το Στάδιο, και μετά από υποδείξεις του κυρ. Τσιγαρή καταμέτρησα όλα σχεδόν τα φωτιστικά προς αντικατάσταση και στην Ανατολική και στην Δυτική κερκίδα του Σταδίου, και στις 17/1/2017 μετά την λήξη του αγώνα πρωταθλήματος Απόλλων –Ομόνοια , εγώ με ένα από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, τον Μάριο Δημήτριου μετρήσαμε τον φωτισμό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταγράψαμε όλες τις μετρήσεις σε ειδικό έντυπο, το οποίο στάλθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία στην Ιταλία, για ολοκλήρωση της μελέτης φωτισμού του Τσιρείου Σταδίου.
  • Στις 29/1/2018 στάλθηκε η προσφορά μας, ολοκληρωμένη, με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές στους υπευθύνους του Σταδίου . Επίσης στείλαμε και την μελέτη από την εταιρεία στη Ιταλία (72 σελίδες) και προσφορά για αντικατάσταση των φωτιστικών των κοινόχρηστων χώρων
  • Η προσφορά αποτελείτο από 2 μέρη. Ένα για ολική αντικατάσταση του υφιστάμενου φωτισμού των προβολέων και μία δεύτερη για ενίσχυση των υφιστάμενων προβολέων ώστε να ανταποκρίνονται στα πρότυπα της UEFA και παραδόθηκε και σε έντυπη μορφή στα γραφεία του Σταδίου.
  • Μετά από κάποιες αναβολές συνεδριάσεων και μετά από διάφορες πιέσεις από εμάς και άλλους εμπλεκόμενους, μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας στάλθηκε μία επιστολή, στις 5/4/2018, μετά από 2 μήνες, από τον Γενικό Διευθυντή , κυρ Ρογήρο Αγγελίδη με την οποία μας ζητούσαν κάποιες διευκρινήσεις, από τις οποίες οι περισσότερες ήταν ξεκάθαρες στην αρχική μας προσφορά!! Σαν DIMCO απαντήσαμε ξανά με επιστολή, στις 11/4/2018.
  • Εδώ αναλυτικά η προσφορά:

Αποτέλεσμα:

  • Εκτός από την αχρείαστη ή/και σκόπιμη καθυστέρηση, του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν ενημερωθήκαμε ποτέ επίσημα σαν DIMCO, για το τι έχουν αποφασίσει. Έμμεσα μάθαμε ότι δεν θα προχωρήσουν δια τον λόγο ότι η εταιρεία μας δεν μπορούσε να δώσει πριν την τοποθέτηση των προβολέων, πιστοποίηση/βεβαίωση για το αποτέλεσμα ή την ισχύ του φωτισμού. ΠΩΣ μπορούσε αυτό να γίνει! Κανένας δεν γνωρίζει ή ακόμα κανένας δεν ξέρει γιατί το Διοικητικό Συμβούλιο είχε την απαίτηση να δώσουμε πιστοποίηση (έστω και από πριν) για τους υφιστάμενους προβολείς που δεν ήταν δικοί μας και φυσικά δεν εγκαταστάθηκαν από εμάς αλλά από κάποιο άλλον πριν από πολλά χρόνια!!
  • Δεν μας κάλεσε ποτέ κανένας, ούτε έστω τηλεφωνικά να δώσουμε περαιτέρω! εξηγήσεις ή να λύσουμε οποιεσδήποτε τεχνικές απορίες είχε το Συμβούλιο στην Συνεδρία του!
  • Η όλη καθυστέρηση ανάγκασε και φέτος τις ομάδες της Λεμεσού που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις να δηλώνουν σαν έδρα τους γήπεδα όπως το Αντώνης Παπαδόπουλος, το ΑΕΚ Αρένα και το ΓΣΠ και εκτός από το να επιβαρύνονται οικονομικά, να ταλαιπωρούν και τις χιλιάδες οπαδούς τους.
  • Αν κάποιος μελετήσει έστω για λίγο τις προσφορές τις εταιρείας μας και δει το κόστος αγοράς και τοποθέτησης του φωτισμού, αμέσως θα διερωτηθεί γιατί τόσα χρόνια δεν γίνονταν αυτή η αναβάθμιση εκ μέρους του ΓΣΟ, και έμμεσα καταρρίπτεται ο μύθος που κάποιοι ,έντεχνα πουλούσαν στα σωματεία και συμβούλια ομάδων για τα υπέρογκα ποσά, πέραν των €250,000-300,000 ευρώ που χρειάζονταν για να γίνει αυτή η αναβάθμιση.
  • Το Τσιρειο Στάδιο έμεινε ακόμα μία χρονιά ανεκμετάλλευτο από τις τοπικές ομάδες, και σε κακή κατάσταση φωτισμού (υπάρχουν σημεία τα οποία είναι σχεδόν σκοτεινά όταν οι αγώνες διεξάγοντα νύκτα)
  • Εκτός από το σχετικά χαμηλό κόστος αντικατάστασης ή ενίσχυσης των υφιστάμενων προβολέων, η εταιρεία μας εισηγήθηκε και άλλες εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά την αποπληρωμή των προβολέων, αλλά για ακόμα μια φορά κανένας δεν μας κάλεσε επίσημα να το συζητήσουμε ή να παρουσιάσουμε τυχόν εναλλακτικές λύσεις!

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

ΑΚΡΙΤΑΣΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣΕΝΑΔ ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣΕΝΠΕ.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑΑΟΑΝ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΡΦΟΥΠ.Ο. ΑΧΥΡΩΝΑΣ-ΟΝΗΣΙΛΟΣΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29 ΜΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣΠΕΓΕΙΑ 2014Π.Ο. ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ 2006

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ361210144610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3684242813
Advertisement