MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ακόμη μια διεθνή βράβευση γιορτάζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, το οποίο απέσπασε τη διάκριση Superior Taste Award 2018 στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται από το International Taste Quality Institute (iTQi) στις Βρυξέλλες. Το εμφιαλωμένο νερό της Α/φοί Λανίτη ξεχώρισε για την ποιότητα και τη γεύση του, ενώ αυτό ήταν το τρίτο βραβείο σε παγκόσμιο επίπεδο τους τελευταίους έξι μήνες.

Advertisement

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ τέθηκε στην κρίση 175 σεφ και σομελιέ από τις πιο καταξιωμένες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες και διακρίθηκε σε τυφλή γευστική δοκιμή, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από 90 διαφορετικές χώρες. Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη βραβεύεται ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου και φτάνει, μετά από συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, στους Κύπριους καταναλωτές όπως πηγάζει από την κορυφή του δάσους του Κύκκου: αγνό, πολύτιμο, αυθεντικό.

Το iTQi είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης ανώτερης γεύσης τροφίμων και ποτών στον κόσμο και αξιολογεί προϊόντα που προέρχονται από όλο τον πλανήτη. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 και περιλαμβάνει τυφλή γευστική δοκιμή από σεφ και γευσιγνώστες και βαθμολόγηση σύμφωνα με επιλεγμένα κριτήρια σε επιμέρους κατηγορίες.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη διεθνής διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, αφού είχαν προηγηθεί το International Award in Gold στο πλαίσιο του International DLG Quality Test for Natural, Mineral, Spring and Table Waters της Φρανκφούρτης και το Gold Award στο πλαίσιο των Monde Selection Awards που διοργανώνονται από τον ομώνυμο Διεθνή Φορέα Αξιολόγησης με έδρα τις Βρυξέλλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω διαγωνισμοί πιστοποιούν -εκτός από τη γεύση- και την ποιότητα του νερού κάτι που προσδίδει ακόμη υψηλότερο κύρος και μεγαλύτερη διάσταση στις βραβεύσεις του κυπριακού νερού.

Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη είναι το μόνο κυπριακό νερό που έχει αποσπάσει διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος, προέρχεται από τις κορυφές του βουνού της περιοχής Κύκκου, στο δυτικό μέρος της οροσειράς του Τροόδους. Η περιοχή περιβάλλεται από δάσος, το οποίο συμβάλλει στην καθαρότητα και αγνότητα της πηγής. Η εμφιάλωση γίνεται κατευθείαν στην πηγή κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων, για να διατηρηθεί η ποιότητα και o οργανοληπτικός χαρακτήρας του νερού. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κύκκος εμφιαλώνεται, διανέμεται και πωλείται από την εταιρεία Α/φοί Λανίτη. Διατίθεται σε πλαστικές φιάλες των 500ml, 1L και 1.5L.

Σχετικά με την Α/φοί Λανίτη

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 75  χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Α/φοί Λανίτη, μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade, τον έτοιμο προς πόση καφέ illy-cafe, και τα mixers Schweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.

Μάθετε περισσότερα στο website www.coca-colahellenic.com.cy/ και στο Facebook στο www.facebook.com/LanitisBros/

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 36161010588
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3613815479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ361210144610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ36108183812
aez AEZ 36211231716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3684242813
Advertisement