MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Οι αντιδράσεις των ομάδων για την κλήρωση

Advertisement

Sponsored by quadcore

Μετά τη διαδικασία της κλήρωσης οι εκπρόσωποι των ομάδων, έκαναν δηλώσεις.

Advertisement

Αναλυτικά όλες οι τοποθετήσεις τους:

Ανόρθωση (Κυριακός Γιάγκου):

«Είναι ένα νέο πρωτάθλημα και πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να απολαύσουμε τα οφέλη του δημοφιλέστερου αθλήματος».

Απόλλωνας (Φανούριος Κωνσταντίνου):  

«Να ευχηθούμε ένα καλό πρωτάθλημα Η ομάδα μας θα είναι πανίσχυρη και φέτος και θα διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να επιστρέψει ο κόσμος στις εξέδρες».

ΑΕΛ (Αριάδνη Γενεθλίου):  

«Όλοι θα αγωνιστούμε με όλους. Δεν υπάρχει καλή και κακή κλήρωση. Να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ευχόμαστε σε όλους καλό πρωτάθλημα».

ΑΠΟΕΛ (Βάσσος Ηλιάδης):  

«Όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα μπούμε σιγά σιγά σε ρυθμό να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους».

ΑΕΚ (Εύμαιος Ευθυμιάδης):  «Προτεραιότητα είναι να είμαστε έτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Όταν έρθει η ώρα θα το πρωτάθλημα. Να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα».

Ένωση (Κωνσταντίνος Φάνου): «Με οποιοδήποτε αντίπαλο και να παίζουμε, στόχος είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικούμε την νίκη».

Νέα Σαλαμίνα (Δημήτρης Λάζος):  

«Θα είναι ένα διαφορετικό πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες πολύ πιο ανταγωνιστικό. Δεν έχει σημασία ποιος κληρώνεται με ποιον. Θέλουμε να συνεχίσουμε από κει που μείναμε τον Ιανουάριο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ομόνοια (Ανδρέας Δημητρίου):

«Είναι ένα νέο ξεκίνημα με προσδοκίες και απαιτήσεις. Προτεραιότητα είναι να ετοιμάσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Τους αγωνιστικούς στόχους θα τους αναφέρουμε σε μεταγενέστερο στάδιο. Στόχος μας είναι η σύνθεση του ρόστερ και του προσωπικού. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα χρονιά. Παίζει κάποιο ρόλο η σειρά των αγώνων όμως για να επιτύχεις χρειάζεται σταθερότητα, ισορροπία συναισθημάτων, σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι και να βελτιώνεσαι ατομικά και ομαδικά. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Ευχόμαστε να παρακολουθήσουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μια δυνατή Ομόνοια θα δώσει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα».

Ερμής (Δημήτρης Δημητρίου):  

«Η κλήρωση είναι καλή για μας αφού παίζουμε στην έδρα τα πρώτα τρία παιχνίδια. Να ξεκινήσουμε καλά για μα θέση στην εξάδα».

Δόξα (Νίκος Κωνσταντίνου):  

«Καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα. Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος, την ίδια σημασία έχει. Θέλουμε να έχουμε την ίδια ή την καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι. Ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες θα είναι ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο για τις ομάδες που κάνουν αγώνα επιβίωσης. Θέλουμε να κρατηθούμε στην Α΄ Κατηγορία. Θέλουμε να είμαστε εκεί για να ακούγεται η Κατωκοπιά».

Αλκή (Άντης Λόππας):  

«Να ευχηθώ ότι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα. Έχουμε τις περσινές εμπειρίες. Νιώθουμε πιο δυνατοί. Πέφτουν δύο ομάδες φέτος και είναι δύσκολο για μας. Παραμένει ο στόχος για παραμονή στην κατηγορία».

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement