MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Βρετανικό πτυχίο στην Κύπρο! Συνεργασία Cyprus Institute of Marketing με University of West London

Advertisement

Sponsored by quadcore

To Cyprus Institute of Marketing (CIM) ιδρύθηκε το 1978 και είναι έτσι το πρώτο Κυπριακό Business School. Ξεκίνησε την λειτουργία του από τον Θεοφάνη Χατζηγιάννη και ομάδα διακεκριμένων καθηγητών τον Σεπτέμβριο του 1978 με κύριο σκοπό να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του τόπου.

Advertisement

Τα τελευταία 40 χρόνια έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10,000 φοιτητών από Κύπρο και εξωτερικό και η μεγαλύτερη του επιτυχία έγκειται στην τεράστια επιτυχία των αποφοίτων του οι οποίοι διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Το Cyprus Institute of Marketing είναι το κατεξοχήν Κυπριακό Ίδρυμα όσο αφορά την εκπαίδευση στελεχών αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.

Το CIM προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σε τομείς όπως Marketing, Business Administration, Tourism, Banking, Finance, Human Resource κτλ. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία & Λεμεσό και είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή.

Συνεργασία με το University of West London (UK)

Πέραν από τα δικά του προγράμματα, το CIM προσφέρει την μοναδική επιλογή στους φοιτητές του CIM να αποκτήσουν Βρετανικά πτυχία στην Κύπρο μέσω της κορυφαίας συνεργασίας με το Νο 1 Μοντέρνο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, το University of West London (UK)

Η συνεργασία αφορά τα εξής προγράμματα σε Λευκωσία & Λεμεσό:

* BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years)

* BA(Hons) Accounting & Finance (3 years)

* LL.M. (Masters of Laws) in International Business & Commercial Law (12 months FT or 24 months PT)

* M.Sc. Digital Marketing (12 months FT or 24 months PT)

Τα προγράμματα είναι Αναγνωρίσιμα από το ΚΥΣΑΤΣ και λαμβάνουν κρατικής χορηγίας.

Όσο αφορά συγκεκριμένα το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years), οι φοιτητές που θα συμπληρώνουν το ολοκληρωμένο τριετές πρόγραμμα θα λαμβάνουν το μέγιστο αριθμό εξαιρέσεων από το ACCA (9 από 14), με αποτέλεσμα να προσφέρεται στους Κύπριους μια μοναδική ευκαιρία τόσο για ακαδημαϊκή όσο και για επαγγελματική καταξίωση.

Κάθε τίτλος σπουδών αποτελεί εφόδιο καριέρας. Ο τίτλος σπουδών, πτυχιακός ή μεταπτυχιακός, που προσφέρεται στο μέτρο των απαιτήσεων της αγοράς, του προφίλ κι ασφαλώς των αξιώσεων του σπουδαστή, αποτελεί την επένδυση που θα προσδώσει στην καριέρα διαχρονική αξία και ασφαλείς προοπτικές. Έχοντας την αρχή αυτή ως γνώμονα, στελέχη της αγοράς επιλέγουν το Cyprus Institute of Marketing (CIM) για το επόμενο βήμα της σταδιοδρομίας τους εδώ και 40 χρόνια.

Τα πράγματα στην αγορά εργασίας είναι εξαιρετικά δύσκολα και οι δείκτες της ανεργίας συνεχώς αναρριχώνται. Στο CIM είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι έχουμε πιθανόν το υψηλότερο ποσοστό εργοδότησης/επαγγελματικής ανέλιξης εντός 6 μηνών από την ημέρα αποφοίτησης, στην Κύπρο. Οι εξαιρετικές μας σχέσεις με τις επιχειρήσεις (βλέπε 9 Στρατηγικές Συνεργασίες με τις κορυφαίες κυπριακές και διεθνείς επιχειρήσεις όπως ΙΒΜ, Τράπεζα Κύπρου, Cablenet κτλ), το γεγονός ότι οι πολλοί καθηγητές μας είναι επαγγελματίες και το γεγονός ότι στο CIM η θεωρία συναντάται με την πρακτική, δίνουν στους αποφοίτους μας εξαιρετικές προοπτικές εργοδότησης. Καθημερινά, ακόμα και σήμερα, εταιρείες επικοινωνούν ζητώντας φοιτητές και απόφοιτους μας για εργοδότηση για θέσεις που δεν δημοσιεύονται αφού οι απόφοιτοι μας είναι πολύ πιο καλά καταρτισμένοι από απόφοιτους άλλων Ιδρυμάτων.

Το CIM είναι το πρώτο Κυπριακό Business School από το 1978. Είναι το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα που έδωσε την ευκαιρία στους εργαζόμενους να σπουδάζουν χωρίς να διαταράσσουν την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Με πέραν των 10,000 αποφοίτων που σήμερα είναι στελέχη των κορυφαίων κυπριακών επιχειρήσεων και πέραν των 300 προγραμμάτων κατάρτισης για κυπριακές επιχειρήσεις, το CIM έχει αποτελέσει ένας από του πυλώνες της ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας και η καλύτερη επιλογή για επαγγελματική καταξίωση.

www.cima.ac.cy

https://www.facebook.com/pages/THE-CYPRUS-INSTITUTE-OF-MARKETING/298565973628

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ37128174511
ael ΑΕΛ
3714815509
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ37109183912
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3769222714
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement