MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Τεσσάρα παραμονής για Άρη, βυθίστηκε η Δόξα! (pics)

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ο Άρης μέσα από μία μεστή εμφάνιση, επικράτησε της Δόξας με το επιβλητικό 4-1 και άνοιξε την διαφορά που τον χωρίζει από την ομάδα της Κατωκοπιάς στους επτά βαθμούς.

Advertisement

Καλύτερος ο Άρης στην αναμέτρηση, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποβολή του Νέγκρι στο 13ο λεπτό και έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Από την άλλη η Δόξα προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την αριθμητική υπεροχή του Άρη και γνώρισε την ήττα από του Λεμεσιανούς που κάνουν το έργο της για παραμονή εξαιρετικά δύσκολο.

Τα γκολ για τον Άρη σημείωσαν οι Μαραγκουδάκης (40΄),  Γιούσεφ (42΄), Φράγκος (67΄), ενώ για την Δόξα σκόρερ ήταν ο Μπραούλιο (80΄), Γιούσεφ (90+1).

Δυνατό ξεκίνημα για Δόξα

Δυνατά μπήκε στην αναμέτρηση η Δόξα, με στόχο το γρήγορο γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα μέτρα της. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα της Κατωκοπίας, όμως το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής ο Τιάγκο Γκόμες δεν βρήκε στόχο.

Αποβολή για Νέγκρι στο 13ο λεπτό!

Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Νέγκρι βγήκε εκτός περιοχής για να απομακρύνει την μπάλα όμως ο Μαραγκουδάκης πρόλαβε να την κλέψει και ο Νέγκρι μη έχοντας άλλη επιλογή τον ανέτρεψε. Εκείνη τη στιγμή ο Μαραγκουδάκης είχε πλάτη την εστία και δεν είναι σίγουρο αν ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο διαιτητής όμως αποφάσισε να αποβάλει τον Νέγκρι με απευθείας κόκκινη κάρτα και να αφήσει την Δόξα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Ο κανονισμός λέει ότι για να βγει κόκκινη, ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι σε ξεκάθαρη θέση για γκολ την στιγμή της παράβασης, επομένως είναι θέμα ερμηνείας του διαιτητή, που ότι και να αποφάσιζε θα ήταν καλυμμένος.

Άλλαξαν οι ισορροπίες

Μετά την αποβολή του Νέγκρι, ήταν λογικό πως ο Άρης θα ανέβαζε στροφές προκειμένου να πετύχει κάποιο γκολ και να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή. Οι πρώτες καλές ευκαιρίες για τον Άρη ήρθαν στο 33ο και 34ο λεπτό, όμως ο Ράντου και ο Μάρτινς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χατζηφραγκίσκου.

Η Δόξα από την άλλη προσπαθούσε να αμυνθεί και να κτυπήσει στην κόντρα, χάνοντας μάλιστα μία πολύ καλή ευκαιρία στο 39ο λεπτό με τον Γκουλόν, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα υποδειγματικά με το στήθος όμως το πλασέ του από πλεονεκτική θέση ήταν αδύναμο και ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε την μπάλα.

Γκολ με τον Μαραγκουδάκη και 1-0!

Μετά τη ευκαιρία του Γκουλόν, ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Φράγκο να βρίσκει με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Μαραγκουδάκη στο 40ο λεπτό, που με ωραίο πλασέ νίκησε τον πορτιέρο της Δόξας και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Διπλασίασε τα γκολ του Άρη ο Γιούσεφ!

Μάλιστα, δύο λεπτά μετά ο Άρης έφτασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Φράγκο να κατεβάζει την μπάλα, να δίνει την κατάλληλη στιγμή στον Γιούσεφ που με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ευαγόρα και έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Έριξε ρυθμούς ο Άρης

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης έριξε ρυθμούς, προσπαθώντας κυρίως να διαφυλάξει το υπέρ του σκορ, με τη Δόξα να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Γιαννακόπουλου.

Πρόβλημα με Τσούκκα, μέσα ο Αναστασίου

Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και την Δόξα, ο διαιτητής της αναμέτρησης Αβραάμ Τσούκας σωριάστηκε στο έδαφος φωνάζωντας για βοήθεια.

Τελικά ο Τσούκκας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Στην θέση του μπήκε ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αναστασίου.

Δοκάρι για Άρη με Μάρτινς, γκολ από θέση οφ σάιτ ο Φράγκου και 3-0!

Στο 67ο λεπτό, ο Μάρτινς μετά από εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Ράσμους έπιασε το σουτ, ο Χατζηφραγκίσκου απέκρουσε ασταθώς και ο Φράγκος στο ριμπάουντ έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας.

Παρόλα αυτά, την ώρα του σουτ, τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφ σάιντ, με τον βοηθό Ανδρέα Μιχαηλίδη να μην υποδεικνύει την πολύ καθαρή παράβαση.

Μείωση με Μπραούλιο για Δόξα

Στο 79ο λεπτό, ο Μπραούλιο με ωραία ενέργεια ελευθερώθηκε από τα μαρκαρίσματα, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου, μειώνοντας σε 3-1. Αυτό είναι το 5ο σερί παιχνίδι που βρίσκει δίχτυα ο Ισπανός φορ.

Στην συνέχεια χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες και από την Δόξα για να μειώσει εκ νέου, όμως Γκουλόν και Παουλίνιο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γιανακόπουλο στο 88 και 89 αντίστοιχα.

Και 4ο με Γιούσεφ ο Άρης!

Το μόνο που άλλαξε προς τα τελευταία στάδια της αναμέτρησης ήταν ο δείκτης του σκορ, αφού ο Άρης πέτυχε και 4ο γκολ με τον Γιούσεφ στο 90+1, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο μία σπουδαία εμφάνιση.

ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντεζ, Θεοφίλου, Μάρτινς, Αουρέλιο (77′ Παναγή), Γιούσεφ, Μαραγκουδάκης (92′ Αντωνίου), Ράσμους, Φράγκος (69′ Όσκαρ), Ράντου

ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Παουλίνιο, Μπραούλιο, Γκόμες (15′ Χατζηφραγκίσκου), Κορομινάς, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενιφούλ, Πόλο, Πουτζιουρής (53′ Ρεδόνδο), Γκουλόν (91′ Ρούντι)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παχίπης / Λεονάρντο

KOKKINH: Νέγκρι 13′ (Απευθείας)

*Κόπηκαν 47 εισιτήρια.

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement