MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

«Τι άλλο να σας πω; Θέλετε να κρεμάσω τον προπονητή;»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Μιλώντας στον SUPER ΣΠΟΡ ΦΜ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Χάρης Λοϊζίδης είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τον απόηχο που άφησε η ισοπαλία με την Εσθονία.

Advertisement

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

«Δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευση μου για το αποτυχημένο αποτέλεσμα. Δεν θεωρείται επιτυχημένο αποτέλεσμα η ισοπαλία με την Εσθονία στην έδρα μας. Αυτό το παιχνίδι έπρεπε πάση θυσία να κερδηθεί. Τα τελευταία χρόνια δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε έδρα. Πρέπει να κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Περισσότερο απογοητεύτηκα, αφού αυτός ο αγώνας ήταν μετά και το φιλικό με το Καζακστάν που είναι ανώτερη από Εσθονία. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κατοχή, αλλά δεν ήρθε το γκολ».

Για την κριτική που δέχεται ο Χριστάκης Χριστοφόρου…  

«Δεν είμαι ειδικός ή προπονητής για να κρίνω. Είπα ξανά και πριν τον αγώνα ότι έχω υποψίες ότι γίνεται προσπάθεια υπόσκαψης για την Εθνική ομάδα. Αν είναι δυνατό να γίνονται αναφορές για άλλα ονόματα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Δεν ήταν καλό το κλίμα πριν από το παιχνίδι από εξωγενείς παράγοντες που λειτούργησαν και κατάφεραν να πετύχουν κάποια πράγματα. Κατανοώ την προσπάθεια, αλλά δεν παραβλέπω ότι δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Έπρεπε να νικήσουμε. Από κει και πέρα όμως θα πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά τι θα κάνουμε. Εκπροσωπούμε το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δοκιμάσαμε πολλές λύσεις και οι πρώτοι που μπαίνουν το στόχαστρο είναι οι Κύπριοι προπονητές. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

Για την επόμενη μέρα…

«Θα πρέπει να προβληματιστούμε, έχουμε κάνει πολλές αλλαγές στο τμήμα των Εθνικών ομάδων. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες αλλά από την άλλη θα πρέπει να δούμε και άλλα θέματα μακροπρόθεσμα για το πώς χτίζεται μια ομάδα που θα διεκδικήσει κάτι πολύ σημαντικό. Δεν μπορούμε να μηδενίσουμε τα πάντα και να θεωρούμε ότι ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία η ισοπαλία με την Εσθονία».

Για τις επιλογές του Χριστάκη Χριστοφόρου…  

«Είδα μια ομάδα που είχε 5 απουσίες ενδεκάδας. Αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε εκείνες τις πολλές απουσίες. Τι άλλο να σας πω; Θέλετε να κρεμάσω τον προπονητή. Έχουμε άλλους 3 μήνες μπροστά μας για το επόμενο παιχνίδι».

Για την τοποθέτηση του Χριστάκη Χριστοφόρου, ότι χτίζεται η Εθνική για την επόμενη διοργάνωση…  

«Αυτό είναι θέμα άποψης. Το ότι χτίζουμε είναι γεγονός. Δεν μπορούμε όμως να χτίζουμε με ήττες και ισοπαλίες με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε συνθήκες έδρας. Γίνεται μια καλή δουλειά στο θέμα της ανανέωσης. Ήρθαν νέα παιδιά, όμως χρειάζεται και η εμπειρία».

Για το θέμα με τον Αλωνεύτη…  

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά στην επόμενη κλήση θα ξεκαθαρίσει το θέμα…

Για τον Φιλανδό διαιτητή και τις ενέργειες της ΚΟΠ… ΄

«Μόλις ενημερώθηκα ότι ήταν Φιλανδός διαιτητής εξεπλάγηκα και μίλησα  με τον πρόεδρο. Σε κείνο το στάδιο δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Θα κάνουμε διαμαρτυρία στην ΟΥΕΦΑ που φαίνεται ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Ήταν σαν να έβαζες Ελλαδίτη διαιτητή να κάνει αυτό το παιχνίδι».

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 342266721
aris ΑΡΗΣ3419411614
apoel ΑΕΚ 342185712
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 341987653
pafos ΠΑΦΟΣ 3418610605
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3415712526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 37161110598
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ37128174511
ael ΑΕΛ
3714815509
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ371211144710
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ37109183912
aez AEZ 37211241716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3769222714
othelos ΔΟΞΑ3794243113
Advertisement