MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

“Καθάρισαν” τα εννιάρια!

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ένα μέτριο και πάλι ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κερδίσει την Δόξα με 2-0 χωρίς όμως να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς υποστηρικτές του. 

Advertisement

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μίκαελ Ποτέ στο 30ο λεπτό με τον Αφρικανό να λέει ευχαριστώ στην εξαιρετική κάθετη πάσα του Ζαχιντ.

Οι γαλαζοκίτρινοι διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρης την κεφαλιά του Ντε Καμάργκο που αξιοποίησε την σέντρα του Εμπεσίλιο.

Πρόβλημα στην δημιουργία το ΑΠΟΕΛ που εμφάνισε τα γνωστά συμπτώματα στατικότητας όπως και στον αγώνα με την Αλκή.

Κράτησε η Δόξα αλλά μπροστά δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό πέραν από την φάση Κιφουετί.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η πρώτη απειλή από το ΑΠΟΕΛ ήρθε από τα πόδια του Φαρίας στο 2ο λεπτό. Ο Αργεντινός έπιασε ένα ευθύβολο σουτ με την μπάλα να “γλύφει” το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 5ο λεπτό η Δόξα απάντησε με σουτ του Κιφουετί αλλά η προσπάθεια του κατέληξε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βάτερμαν.

Μέτριο 20λεπτο

Με φανερό πρόβλημα στην δημιουργία το ΑΠΟΕΛ δυσκολεύτηκε να προβληματίσει την Δόξα που ήταν άψογα στημένη και προσπαθούσε με την σειρά της να απειλήσει μέσω των κόντρα επιθέσεων.

Η μοναδική αξιόλογη προυπόθεση από το ΑΠΟΕΛ ήταν η κούρσα του Αλωνεύτη από τα αριστερά με την Δόξα να βρίσκεται σε ανισοροπία αλλά ο Κύπριος μεσοεπιθετικός άργησε με αποτέλεσμα να τον κόψουν οι αμυνόμενοι.

Βούρος, τακουνιά και ψαλιδάκι Μερκή

Η καλύτερη φάση του ΑΠΟΕΛ ήρθε από την προσπάθεια του Βούρου οποίος μπήκε από τα δεξιά στηνπεριοχή αλλά το σουτ του κατέληξε σε κόρνερ λόγω Κρεμσλ. Αμέσως μετά ο Αλωνεύτης με αλήτικη τακουνιά σέντραρε και ο Μερκής επιχείρησε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι αλλά η ενέργεια του απέτυχε.

Ξύπνησε και Νεκτάριος

Κοντά στο γκολ το ΑΠΟΕΛ στο 24ολεπτό με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να μπαίνει στην περιοχή αλλά η έμπνευση του να σουτάρει αντί να δώσει στους ελεύθερους συμπαίκτες του στην περιοχή δεν ήταν ιδανική.

Μαγική κάθετη, ο Ποτέ που μάθαμε!

Η πίεση του ΑΠΟΕΛ έφερε αποτέλεσμα με τον Ζαχίντ να κάνει μαγική πάσα και τον Ποτέ να ευστοχεί σε τετ α τετ με τον Κρεμσλ. Ένα γκολ που ήρθε σε ένα σημείο όπου το ΑΠΟΕΛ είχε ανεβάσει την απόδοση του και στην ουσία την εξαργύρωσε με γκολ. Ασιστ για χαιλαιτ από τον Ζαχίντ στο 30ο λεπτό.‎

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με το ΑΠΟΕΛ να ψάχνει τα πατήματα του και ουσιαστικά να έχει το ίδιο πρόβλημα στην δημιουργία.

Πρώτη φάση με άχαστο

Στο 60ο λεπτό ο Μίκαελ Ποτέ λίγο έλειψε να σκοράρει και δεύτερο γκολ αλλά ο Αφρικανός απώλεσε μια μοναδική ευκαιρία. Ήταν μια προσπάθεια του Αλωνεύτη από τα αριστερά με τον Κύπριο εξτρέμ να σεντράρει στο κεφάλι του σκόρερ του πρώτου τέρματος αλλά η κεφαλιά του δεν είχε στόχο.

Παρα τρίχα… το 2-0

“Άγγιξε” το 2-0 το ΑΠΟΕΛ αλλά το σουτ του Φαρίας κόντραρε σε αμυνόμενο και πήρε τροχιά προς τα δίκτυα αλλά δυστυχώς για την ομάδα του Δώνη η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Αργεντινό. Ήταν η δεύτερη φορά που ο Φαρίας έφτασε κοντά στο πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Εμπεσίλιο in, Σόουζα out και Κιφουετί!

Η πρώτη κίνηση του Δώνη είχε όνομα Εμπεσίλιο. Ο Ολλανδός πέρασε στην θέση του Σόουζα στο 68ο λεπτό. Στο ίδιο λεπτό ο Κιφουετί της Δόξα υπενθύμισε την ύπαρξη της και έδειξε πως όσο μένει το 1-0 τα πράγματα δεν είναι τόσο ήσυχα για το ΑΠΟΕΛ.

Μακρής/Ντε Καμάργκο αντί Αλωνεύτη/Ποτέ

Οι κινήσεις του Δώνη άλλαξαν το σκηνικό στο επιθετικό κομμάτι με τις δυο αλλαγές του Ελλαδίτη να φέρνουν το δεύτερο γκολ.

ΑΠΟΕΛ (Γ.Δώνης): Βάτερμαν, Ρουέδα, Μερκής, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μοράις, Φαρίας, Σόουζα (68΄ Εμπεσίλιο), Ζαχίντ, Αλωνεύτης (74΄ Μακρής), Ποτέ (76΄ Ντε Καμάργκο)

ΔΟΞΑ (Λ.Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Ρεδόντο, Γκόμες (76΄ Κάστρο), Κιφουετι, Παπαφώτης, Γουίλσον, Ενγκουέ (55΄ Κυριάκου) ,Πίντο, Ιωάννου, Ενινφούλ, Πουτζουρής

 

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement