MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Παγκύπριο κύπελλο βετεράνων “Dimco”

Advertisement

Sponsored by quadcore

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε τη Τρίτη 8/5/18, στο καφεστιατόριο Νίκου Χαραλάμπους, στον Άγιο Δομέτιο, δόθηκαν λεπτομέρειες για την διοργάνωση του 2ου Παγκύπριου κυπέλλου βετεράνων “Dimco”,που διοργανώνει ο Παγκύπριος Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας σε συνεργασία με τη φίλαθλη εταιρεία Carsberg.
Στόχος της διοργάνωσης του κυπέλλου, είναι να τιμηθεί η μνήμη όλων των βετεράνων ποδοσφαιριστών που έφυγαν από τη ζωή, καθώς επίσης να δώσει την ευκαιρία στους βετεράνους ποδοσφαιριστές να επαναδραστηριοποιηθούν και να συσφίξουν περαιτέρω τις σχέσεις τους μέσα από μια ξεχωριστή αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα που τους προσφέρουν οι διοργανωτές.
Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των βετεράνων  ποδοσφαιριστών, προτοστατούντος του πατέρα Χριστόφορου Δημητρίου και
ακολούθως ο πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, Πέπης Ιακώβου,  ευχαρίστησε όλες τις ομάδες που που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν και συμμετέχουν στη διοργάνωση και ενημέρωσε για τους βασικούς κανονισμούς διεξαγωγής του κυπέλλου, που θα διεξαχθεί απο 9/5/ – 13/6/18.

Advertisement

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε πρός τον  Μέγα χορηγό φίλαθλη εταιρεία Dimco, την Επίσημο χορηγό του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας και αθλοθέτρια της διοργάνωσης, φίλαθλη εταιρεία Carlsbeg, καθώς και τους υποστηρικτές, Sofroniou Electronics, Φούρνοι Ζορπάς, Baker Tilly Klitou και Καφεστιατόριο Νίκου Χαραλάμπους.
Ο Πέπης Ιακώβου ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη, που πρόθυμα έθεσε υπό την αιγίδα του την διοργάνωση, δείχνοντας για ακόμη μία φορά έμπρακτα την φιλία του προς τους βετεράνους ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης και τον πατέρα Χριστόφορο Δημητρίου, για την διαχρονική προσφορά του στο ποδόσφαιρο , τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας και την κοινωνία γενικότερα.

Ο δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνταντίνος Γιωρκάτζιης, ανάφερε μεταξύ άλλων, πως είναι με ξεχωριστή χαρά  που παρευρίσκεται στην διάσκεψη και τόνισε πως του περιποιεί μεγαλη τιμή να θέσει υπό την αιγίδα του το ´παγκύπριο κύπελλο βετεράνων Dimco ´. ” Σαν άτομο αλλά και σαν δημοτικό συμβούλιο θα είμαστε πάντοτε δίπλα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές και θα συνδράμουμε το κοινωνικό τους έργο”, συμπλήρωσε.
Ο Δ/ντης Marketing της Dimco, Μάριος Ιωαννίδης, ευχαρίστησε  τους βετεράνους για την πρόσκληση και δήλωσε πως νοιώθει περήφανος που του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις παλιές δόξες του κυπριακού ποδοσφαίρου. ” Η εταιρεία μας στηρίζει πολλά σωματεία, έτσι  και τώρα αξιολογόντας την σημασία  της διοργάνωσης  αυτής, ανταποποκριθήκαμε με χαρά”. Συγχάρηκε τους διοργανωτές του κυπέλλου και ευχήθηκε όπως η διοργάνωση καταστεί θεσμός.
Οι πρώτοι αγώνες θα είναι διπλοί, ενώ οι προημιτελικοί, ημιτελικοί και ο τελικός που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, θα είναι μονοί.
Η κλήρωση ανέδειξε τα πιο κάτω ζευγάρια:

Παλαίμαχοι Σολιάς – Νέα Σαλαμίνα
Ένωση Νέων Παραλιμνίου- ΑΕΛ
ΑΕΖ Ζακακίου – ΑΠΟΕΛ
Παλαίμαχοι Λάρνακας – Απόλλων
Ανόρθωση – Σύνδεσμος Βετεράνων Κολυμβητών
Σύνδ.Διαιτητών Κύπρου- Μικρές Κατηγ. Λ/κας
Ολυμπιακός – Παλαίμαχοι Αθηένου
Ομόνοια  –  Άρης
Ακολούθησε γεύμα που ευγενώς πρόσφερε ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαιμάχων Λευκωσίας.

 

 

 

 

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 332166691
aris ΑΡΗΣ3319410614
apoel ΑΕΚ 332085682
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 331986653
pafos ΠΑΦΟΣ 3317610575
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3315711526
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 35151010558
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ36126144411
ael ΑΕΛ
3513814479
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ361210144610
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3598183512
aez AEZ 35211221716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3668222614
othelos ΔΟΞΑ3684242813
Advertisement