MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Ο Απόλλωνας για οδική ασυνειδησία

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Απόλλωνας με την οποία αναφέρει:

Advertisement

Απόλλωνας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται μέσα από την  ιστορία του συλλόγου και την πολυδιάστατη συνεισφορά του σε εθνικούς, πολιτιστικούς, κοινωνικούς και άλλους τομείς που απασχολούν τον τόπο και την κοινωνία μας.

Από το 2005 η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ έχει επικεντρωθεί με συνέπεια και συνέχεια, σε εκστρατείες που αφορούν κοινωνικά προβλήματα, με έμφαση τον ρατσισμό και τη βία στα γήπεδα ενώ παράλληλα διεξάγονται δεκάδες επιμέρους εκστρατείες και ενέργειες για άλλους κοινωφελή σκοπούς.

Για την περίοδο 2018-2019 αλλά χωρίς να υποβαθμιστούν οι πιο πάνω εκστρατείες, ο ποδοσφαιρικός Απόλλωνας αποφάσισε να διεξάγει μία νέα εκστρατεία, που αφορά τη μάστιγα των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων. Δυστυχώς είναι κάτι που θεωρούμε επιτακτικό, αφού πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά όλους μας. Είναι τραγικό να χύνεται άδικα τόσο αίμα στην άσφαλτο, γι’ αυτό και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ούτως ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι, η βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς όλων μας.

 

Η εκστρατεία ήδη ξεκίνησε από την από τον Ιούλιο του 2018 με το κεντρικό μήνυμα “Bάζουμε τέρμα στην οδηγική ασυνειδησία” και το hashtag #apollon_drivesafe. Δημοσιεύσεις στην επίσημη μας ιστοσελίδα και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Απόλλωνα, χρήση των δημιουργικών για Match Day, Starting XI, Half/Full Time, καταχωρήσεις σε όλα τα Match Program που κυκλοφόρησαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας, μηνύματα στις γιγαντοοθόνες και στις πινακίδες του γηπέδου, είναι κάποιες από τις ενέργειες που ήδη έχουν γίνει.

 

Για τη συνέχεια προγραμματίζονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

 

•             Δημοσιογραφική διάσκεψη για την επίσημη ενημέρωση για την εκστρατεία.

•             Ενέργειες σε συνεργασία με το τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου.

•             Ενέργειες σε συνεργασία με τη Λέσχη μοτοσικλετιστών «STAR Touring& Riding- Cyprus Chapter».

•             Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, με ενημέρωση και διανομή σχετικού υλικού στα παιδιά.

•             Δημιουργία σχετικών βίντεο που θα προβληθούν στην επίσημη μας ιστοσελίδας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

•             Διαφημίσεις και ενημέρωση σε όλα τα επίσημα μέσα της ομάδας όπως επίσημο περιοδικό, Match Programs και στην επίσημη μας ιστοσελίδα

•             Μηνύματα σε Banners, έντυπο ενημερωτικό υλικό και άλλες ενέργειες για τους φιλάθλους σε εντός έδρας αγώνες του Απόλλωνα.

•             Μηνύματα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας με τη χρήση του hashtag #apollon_drivesafe.

•             Γενικά, χρήση όλων των μέσων επικοινωνίας του Απόλλωνα, για να φτάσει το μήνυμα μας σε όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου και όχι μόνο.

 

Κλείνοντας, καλούμε τους συμπατριώτες μας για μία ακόμη φορά να είναι προσεκτικοί στο δρόμο, να βάζουν πάντα τη ζώνη ασφαλείας τους τόσο μπροστά όσο και στα πίσω καθίσματα, να χρησιμοποιούν πάντα το κράνος τους, να μην ξεπερνούν τα όρια ταχύτητας, να μην οδηγούν ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, να μην χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο που αποσπά την προσοχή, να ακολουθούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να σέβονται τους άλλους οδηγούς, τους πεζούς και γενικά τον κάθε συνάνθρωπο μας.

 

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement