MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ
Advertisement

Φοβερός Σαραβάκος: «Γιατί πετάμε – Δεν έχετε δει Μακέντα – Πάμε με δυάδα-φωτιά»

Advertisement

Sponsored by quadcore

Ποδοσφαιρικό ίνδαλμα στη δεκαετία του ’80 και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό και τις επιτυχίες της ομάδας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η παρουσία του στην 11άδα των Πράσινων (αλλά και της Εθνικής ομάδας και, για ένα διάστημα, σε εκείνη της ΑΕΚ) σήμαινε γκολ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος μίλησε στο sportdog.gr με αφορμή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο αλλά, φυσικά, όχι μόνο γι’ αυτό.

Advertisement

Τα τρία δύσκολα ντέρμπι που ακολουθούν για τον Παναθηναϊκό στο πρόγραμμα, μετά από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, η φετινή σεζόν, η παρουσία του Φεντερίκο Μακέντα, αλλά και των Νίκου ΒέργουΔημήτρη Εμαννουηλίδη και Aργύρη Καμπετσή. Το δίδυμο ΔώνηΝταμπίζα, η νέα μέρα που φαίνεται ότι ξημερώνει στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όλη επικαιρότητα του Τριφυλλιού σχολιασμένη από τον κορυφαίο Δημήτρη Σαραβάκο.

«Κάθε ομάδα όταν έρθει η στιγμή να την αντιμετωπίσουμε, προετοιμαζόμαστε σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Όλο το τιμ, ο προπονητής, οι συνεργάτες του, οι παίκτες, όλοι. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έτσι το αντιμετωπίζουμε. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία κάθε παιχνίδι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Δ. Σαραβάκου στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για την πίεση που υπάρχει φέτος στην ομάδα:

«Το “οπωσδήποτε” δεν το βάζουμε ποτέ στη διάλεκτό μας, γιατί δημιουργεί πίεση. Αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με πλάνο, δεν βάζουμε πίεση στα παιδιά, ακόμα κι αν δεν κερδίσουμε δεν θα συμβεί κάτι. Όλα τα παιχνίδια κερδίζονται και όλα τα παιχνίδια χάνονται. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση, τόσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο όσο και στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν μετά από αυτό το παιχνίδι. Είναι δύσκολα παιχνίδια, τα δύο είναι εκτός και το ένα είναι εντός. Όταν έρθει η στιγμή, θα βρούμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε».

Ποια είναι η άποψή σας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο;

«Νομίζω ότι και ο πιο αισιόδοξος δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που έχουμε μέχρι στιγμής τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η καλή δουλειά έχει φανεί και στο γήπεδο, βλέπουμε ότι πολλά νέα παιδιά μαζί με τους ξένους και τους μεγαλύτερους στην ηλικία, έχουν αποδείξει ότι δέθηκαν καλά. Είμαστε έτοιμοι για όλα, και για την επιτυχία και για την αποτυχία».

Μακέντα και μικροί

Είστε ο πλέον κατάλληλος στην ομάδα για να μας πείτε δύο λόγια για τον Μακέντα αλλά και για τους νεαρούς επιθετικούς της.

«Ο Μακέντα δεν ήρθε έτοιμος από την άποψη της φυσικής κατάστασης. Σιγά-σιγά κερδίζει έδαφος, φάνηκε ότι έχει εύκολα το γκολ και νομίζω ότι όταν θα είναι 100% έτοιμος θα προσφέρει ακόμα περισσότερα. Για τους μικρούς δεν έχω να πω πολλά, μιλάνε μέσα στο γήπεδο από μόνοι τους. Έχουν μπει στα βαθιά, έχουν αναλάβει τις υποχρεώσεις τους και εμείς είμαστε κοντά τους για να τους στηρίξουμε».

Το δίδυμο Δώνη-Νταμπίζα

Θεωρείτε ότι θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα αυτή η στροφή στα νέα παιδιά της ακαδημίας, που τα δουλεύουν τόσο καλά οι Δώνης και Νταμπίζας;

«Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είχε συμβεί νωρίτερα, ξέρω ότι τώρα υποχρεωθήκαμε να το κάνουμε. Μπορούν να αντεπεξέλθουν τα παιδιά, αυτό δείχνουν. Και αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή συνεργασία που έχουν οι Δώνης και Νταμπίζας στην ομάδα. Εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο και δεν αφήνουν τίποτα να τους επηρεάσει».

Η αλλαγή στη διοίκηση

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τις αλλαγές που φέρονται να γίνονται στην ομάδα.

«Εμείς βαδίζουμε με βάση το σημερινό καθεστώς. Οτιδήποτε γίνει από αυτά που λέγονται και ακούγονται, θα είναι για το καλό του συλλόγου. Εμείς, όμως, εργαζόμαστε με βάση το πώς είμαστε σήμερα. Αν αλλάξει κάτι, θα είμαστε έτοιμοι για να το καλωσορίσουμε. Και ο,τι αλλάξει θα είναι για το καλό του συλλόγου».
ΠΗΓΗ: sportdog.gr

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

BEST OF NETWORK

Advertisement
Advertisement
ΟΜΑΔΑΑΝΙΗΒ
A' ΟΜΙΛΟΣ
apoel ΑΠΟΕΛ 301965631
aris ΑΡΗΣ301938603
apoel ΑΕΚ 301884622
omonoia ΟΜΟΝΟΙΑ 301776584
pafos ΠΑΦΟΣ 301758565
anorthosis ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3014610486
Β' ΟΜΙΛΟΣ7
apollon ΑΠΟΛΛΩΝ 31111010438
salamina ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ31108133811
ael ΑΕΛ
3111614399
ethnikos ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ31109123910
karmiotisa ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ3177172812
aez AEZ 31211181716
othelos ΟΘΕΛΛΟΣ3148192015
doksa ΔΟΞΑ 3164212213
Advertisement