MC MEDIA NETWORK

ΑΕΖΑΕΚΑΕΛΑΝΟΡΘΩΣΗΑΠΟΕΛΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΡΗΣΔΟΞΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟΘΕΛΛΟΣΟΜΟΝΟΙΑΠΑΦΟΣΙΣΠΑΝΙΑΙΤΑΛΙΑΑΓΓΛΙΑΕΛΛΑΔΑ

Το Neo Plaza θα τροφοδοτείται από το δίκτυο Fiberpower® της Cablenet

Sponsored by quadcore

Το Neo Plaza, το υπαίθριο εκπτωτικό χωριό και ψυχαγωγικό πάρκο που θα ανοίξει τις πόρτες του τον Σεπτέμβριο του 2020, έχει επιλέξει το ανεξάρτητο δίκτυο της Cablenet, με ταχύτητες fiberpower®, για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών συνδεσιμότητας στο χώρο του. Θα προσφέρει επίσης ευχάριστη και αναβαθμισμένη εμπειρία Wi-Fi σε όλους τους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου. Οι επιπρόσθετες υπηρεσίες θα συμπεριλαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, τηλεοπτικές υπηρεσίες επόμενης γενιάς και έξυπνες λύσεις Wi-Fi.

Advertisement

Οι εργασίες στο έργο 10.000 τ.μ., που ανεγείρεται σε έκταση 35.000 τ.μ., αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθούν τον Μάιο του 2020. Εμπνευσμένο από την παραδοσιακή Κυπριακή αρχιτεκτονική, το νέο εκπτωτικό χωριό θα φιλοξενεί περίπου 50 καταστήματα λιανικής πώλησης επώνυμων προϊόντων τα οποία θα προσφέρουν εκπτώσεις από 30-70% σε μόνιμη βάση, ψυχαγωγικό πάρκο, παιδότοπο, χώρο για τέχνη και εκδηλώσεις και χώρους εστίασης. Ενδιαφέρον στην επένδυση έχουν εκφράσει κορυφαίοι λιανέμποροι και αλυσίδες καταστημάτων, ενώ η εταιρεία εστιάζεται πρωτίστως στο να μείνει πιστή στο στόχο της για εκπτωτικά καταστήματα.

«Το ανεξάρτητο, αξιόπιστο και υπερσύγχρονο δίκτυο της Cablenet θα επιτρέπει στο Neo Plaza να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη, τόσο για τα στελέχη μας, όσο και για τους επισκέπτες» σχολίασε ο Σωτήρης Σιγάλας, Γενικός Διευθυντής του Neo Plaza.

«Ως Cablenet, είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το καινούργιο, καινοτόμο έργο το οποίο είναι πρωτόγνωρο για την Κύπρο. Με ένα δίκτυο επόμενης γενιάς που προσφέρει ταχύτητες fiberpower®, καθώς επίσης και τις καινοτόμες υπηρεσίες που θα προσφέρουμε στο Neo Plaza, το προσωπικό, οι επισκέπτες και οι καταστηματάρχες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα έχουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη» δήλωσε ο Θωμάς Χόπλαρος, Sales and Business Development Manager της Cablenet.

Κατέβασε το Protathlima App σε iOS & Android και πάρε τον αθλητικό κόσμο στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το Protathlima.com στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BEST OF NETWORK